Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elevii Liceului de Arte din Alba Iulia, profesorii și rudele acestora, puși în izolare se întorc de luni la școală și la muncă

Publicat

Elevii și profesorii Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia care au fost puși în autoizolare în urmă cu două săptămâni după ce s-au întors din Italia, dintr-o zonă afectată de coronavirus, se întorc luni la școală. 

De asemenea și rudele acestora care au stat în izolare se vor întoarce de luni la serviciu. Termenul de 14 zile de izolare expiră duminică noaptea. 

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a declarat pentru Alba24 că pe toată perioada autoizolării starea de sănătate a elevilor, profesorilor și a rudelor a fost una bună.

De asemenea, acesta a mai declarat că perioada de 14 zile de izolare pentru rudele elevilor s-a calculat din momentul în care au intrat în contact cu aceștia, adică de duminică seara. 

CITEȘTE ȘI: UPDATE: Autocar cu elevi din Alba, așteptat la frontieră. Copiii se întorc din Italia, dintr-o zonă afectată de coronavirus
 

 Luni, elevii și rudele vor primi avize epidemiologice care să ateste că au stat 14 zile în autoizolare. De asemenea vor primi adeverințe medicale și documente pentru a atesta concediul medical. 

Reamintim că duminică, 23 februarie 2020, elevii și profesorii au fost puși în izolare după ce s-au întors din italia, dintr-o zonă afectată de coronavirus. 

Două zile mai târziu, rudele care au luat contact cu aceștia au fost plasați si ei în autoizolare. 

CITEȘTE ȘI: Izolare și pentru rudele excursioniștilor de la Liceul de Arte din Alba Iulia, întorși din Italia. Precizări de la DSP și liceu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Oarga Calin

    duminică, 08.03.2020 at 08:54

    Asta daca au comunicat corect starea lor de sanatate. Eu ma indoiesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax