Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii şi studenţii care beneficiază de pensii de urmaş trebuie să depună adeverinţele de la început de an şcolar. PROGRAM la Casa de Pensii Alba

Publicat

casa_de_pensii_alba_Casa Judeţeană de Pensii Alba reaminteşte de obligaţia elevilor şi studenţilor care beneficiază de pensii de urmaş de a depune adeverinţe privind continuarea studiilor în anul şcolar 2015-2016. În acest sens, anunţă programul şi detalii pentru beneficiari.

Depunerea adeverinţelor de şcolarizare la CJP Alba, de către elevii şi dtudenţii beneficiari de pensie de urmaş care îşi continuă studiile în noul an şcolar, fără a depăşi vârsta de 26 de ani se realizează după următorul program:

– 14 septembrie – 9 octombrie, pentru învăţământul preuniversitar

– 1 – 9 octombrie, pentru învăţământul universitar.

Documentele se depun la Ghişeul nr 10 – Registratura, de luni până joi, între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00.

Nerespectarea termenelor de depunere a deverinţelor de elev sau student va genera discontinuitate la plata pensiilor în cauză. Astfel, pensiile de urmaş vor fi suspendate în aceste cazuri începând cu data de 1 octombrie, iar reluarea la plată se va face în luna următoare prezentării documentelor, cu acordarea retroactivă a drepturilor de pensie suspendate.

Adeverinţa, la care se anexează cuponul de pensie, trebuie să cuprindă, obligatoriu, următoarele elemente:

– denumirea instituţiei de învăţământ

– numele şi prenumele beneficiarului

– tipul de învăţământ

– anul de studiu 2015-2016.

Adeverinţele pot fi transmite şi prin fax la nr 0258.819.083 sau email la office@pensiialba.ro, ulterior fiind obligatorie prezentarea documentelor în original.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax