Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii vor afla joia scenariile de funcționare a școlilor din săptămâna următoare. DSP va publica rata de ocupare a paturilor

Publicat

Scenariul în care vor funcționa școlile s-a schimbat din această săptămână. Autoritățile au eliminat o serie de criterii și au introdus un altul: rata de ocupare la nivel judeţean a paturilor de spital pentru pacienţii cu infecţie COVID.

Astfel, ar urma să se desfăşoare școala online acolo unde mai mult de 75% din paturi sunt ocupate, nu în funcție de incidența din localitate, ca până acum, iar acest indicator va fi anunțat public în fiecare joi pentru săptămâna următoare.

În fiecare zi de joi a săptămânii, va fi anunțată public rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital pentru pacienții cu infecție Covid, astfel încât școlile, elevii și părinții să știe cum vor fi făcute cursurile în săptămâna următoare.

Direcţiile judeţene de sănătate publică vor fi obligate să publice pe site-ul propriu rata de ocupare a paturilor în fiecare săptămână, având ca zi de referinţă ziua de joi, pe baza datelor existente în platforma „Alerte MS”.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax