Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Emma, fetița din Ciugud, a ajuns la clinica din Spania. Mesajul de mulțumire al mamei pentru toți cei care s-au solidarizat cu ea

Publicat

Emma, fetița din Ciugud pentru care locuitorii județului Alba au dat un exemplu frumos de solidaritate, a ajuns la clinica din Spania.

Mama acesteia a postat vineri, pe contul de Facebook, un mesaj de mulțumire: „Bună dimineața! Fără voi nu era posibil! Mulțumim! Mă înclin!”, alături de o fotografie a micuței, la spitalul spaniol.

Fetița are aproximativ 5 ani și este din Drâmbar, comuna Ciugud. Este un copil minunat, care, din păcate, trebuie să treacă printr-o situație foarte dificilă.

”Nu te îngrijora mami, nu a venit „greierașul”. Mesaj de la mama Emmei, fetița din Ciugud care va merge la tratament în Spania

”Emma e puternică, e o adevărată luptătoare care cântă și zâmbește și în plus adoră să facă puzzle. Chiar dacă crizele de epilepsie pe care le face cu sutele pe zi îi întrerup activitatea, nu se dă bătută, ceea ce pe noi ne ține pe linia de plutire” este un alt mesaj, mai vechi, al mamei fetiței.

Familia Emmei a strâns suficienți bani pentru ca aceasta să ajungă la Barcelona.

Este posibil însă ca pe parcurs să apară și alte cheltuieli, mai ales în perioada post-tratament, de aceea, în cazul în care vor exista cheltuieli suplimentare, vă vom anunța.

Alba24 vă va ține la curent cu situația și îi urează micuței multă sănătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax