Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Epidemie de varicelă în județul Alba: Numărul cazurilor a explodat în luna noiembrie

Publicat

Aproape 130 de cazuri de  varicelă s-au înregistrat de la începutul lunii noiembrie, în județul Alba, au declarat pentru alba24.ro, reprezentații Direcției de Sănătate Publică Alba. 

Comparativ cu luna noiembrie a anului 2021, în 2022 s-au înregistrat în luna noiembrie cu 117 mai multe cazuri, fiind vorba despre o epidemie de varicelă. 

Mai exact, dacă în luna noiembrie a anului 2021 s-au înregistrat 10 cazuri, de la începutul lunii noiembrie a anului 2022 s-au înregistrat până în prezent 127 de cazuri.

Este un efect normal și care pare că era preconizat de către medicii epidemiologi.

Mai exact, copiii s-au întors în grădinițe și în școli fără a mai avea restricții ca în anii trecuți, restricții impuse de pandemia de COVID-19.

Pe lângă epidemia de varicelă, medicii atrag atenția că este și sezonul virozelor respiratorii și cetățenii trebuie să își ia toate măsurile de siguranță și protecție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax