Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Escapadă la prostituate, cu maşina furată, pe şoseaua de centură din Alba Iulia

Publicat

Poliţiştii din Alba au identificat, în Alba Iulia şi Sebeş, două maşini care erau furate. Într-unul dintre cazuri, oamenii legii l-au găsit pe şofer după ce fusese reclamat de o prostituată privind faptul că-i furase telefonul mobil.

Miercuri, 9 mai, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 17.20, un bărbat necunoscut, cu care a întreţinut relaţii sexuale, în apropierea şoselei de centură a municipiului Alba Iulia i-a sustras poşeta.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în jurul orei 15.00, P.D.M. (26 de ani), din Alba Iulia s-a deplasat cu un autoturism înmatriculat în Ungaria, pe varianta ocolitoare a municipiului Alba Iulia, unde a convenit împreună cu tânăra să întreţină raporturi sexuale, contra unei sume de bani. Cei doi s-au deplasat cu autoturismul pe câmp, unde, în timp ce femeia se îmbrăca în spatele maşinii, P.D.M. a plecat cu autoturismul în care se afla geanta tinerei. Bărbatul a căutat în geantă şi a găsit un telefon mobil, pe care l-a luat, după care a aruncat geanta în râul Mureş.

Ca urmare a sesizării primite de la tânără şi cu ajutorul indiciilor furnizate de aceasta, poliţiştii din Sebeş au identificat în trafic, pe strada Călăraşi din municipiul Sebeş, autoturismul condus de P.D.M, în autoturism fiind găsit telefonul mobil sustras.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de P.D.M. figurează ca fiind furat la data de 25 mai 2011, din Ungaria, motiv pentru care a fost luată măsura indisponibilizării acestuia în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de P.D.M., Poliţa Municipiului Alba Iulia a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt (pentru furtul telefonului mobil) iar în ceea ce priveşte autoturismul cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, ancheta urmând a stabili dacă bărbatul este autorul furtului sau în ce măsură este implicat în comiterea acestei infracţiuni.

Faţă de tânăra de 26 de ani, care a întreţinut raportul sexual cu bărbatul, contra unei sume de bani, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de prostituţie.

Marţi, 8 mai, la ora 23.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat în trafic, pe strada Cloşca din municipiul Alba Iulia, un autoturism care a fost furat în noaptea de 7/8.05.2012 de pe raza oraşului Lupeni, judeţul Hunedoara. În momentul opririi, autoturismul era condus de B.M. (41 ani), din Alba Iulia.

În conformitate cu procedurile legale, autoturismul a fost indisponibilizat, iar miercuri a fost predat poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Lupeni, pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax