Connect with us
Publicitate

SPORT

Europa Alba Iulia – FC Cisnădie, în turul III al Cupei României

Publicat

Marți, terenul „Mureșul” din Drâmbar va găzdui partida dintre  Europa Alba Iulia şi FC Cisnădie, partidă ce face parte din turul III al Cupei României „Timișoreana”. Echipa pregătită de Mihai Manea speră să dea lovitura și să se califice mai departe, însă tehnicianul ”europenilor” este conștient de valoarea adversarului.

Meciul cu FC Cisnădie este unul de momentul adevărului pentru Mihai Manea și echipa lui. Acesta dorește să vadă adevăratul potențial al echipei. ”Vom aborda la fel cum am abordat toate jocurile de până acum. Încercăm să jucăm cât mai bine, cât mai spectaculos, dacă putem să câștigăm e și mai bine. Întâlnim o echipă bine așezată în teren, au jucători cu experiență. Pentru noi va fi un meci  de momentul adevărului, vom vedea unde ne aflăm. Suntem bucuroși că am căzut cu o echipă foarte bună”, a declarat Mihai Manea, antrenor principal Europa Alba Iulia.

Partida dintre cele două echipe va avea loc marți, de la ora 17.30, la Drâmbar, iar intrarea este liberă, la fel ca la toate meciurile jucate de Europa Alba Iulia.

Manea: ”Pentru noi, Cristea e un câștig”

Antrenorul echipei Europa cu un ochi plânge, iar cu altul râde, deoarece fotbalistul Marius Cristea s-a întors înapoi la echipa pregătită de el, însă antrenorul și-ar fi dorit să-și vadă elevul la un nivel mai înalt al fotbalului românesc. ”Cristea e un jucător foarte bun, care ne ajută, repet, m-aș fi bucurat să urce mai sus, dar din păcate nu s-au înțeles părțile. Pentru noi e un câștig ”, a mai spus Manea.

Se repetă momentul Zlatna – Dinamo?

Pe 24 septembrie, Mihai Manea evolua ca jucător la Zlatna și întâlnea, în cadrul Cupei României, Dinamo București, pe stadionul  ”câinilor roșii”. Acum, Europa ar putea repeta istoria cu Mihai Manea pe bancă, din postura de antrenor. ”E greu acum, atunci eram o echipă de Liga a III-a, cu câțiva jucători care jucaseră Liga I, Liga a II-a. Acum avem o echipă în formare, e o echipă tânără. Ar fi frumos să trecem de Cisnădie, dar trebuie să fim realiști că întâlnim o echipă bună”, a încheiat Manea.

Din efectivul Europei se regăsesc în acest moment doi foști jucători ai Zlatnei din meciul cu Dinamo: Marius Bratu și Horațiu Marian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax