Connect with us
Publicitate

SPORT

„Europa” nu se mai implică la CS Zlatna. Titi Iancu: ”Europa rămâne Europa și noi rămânem noi”

Publicat

Dată ca fiind mutarea verii în fotbalul județului Alba, Europa Alba Iulia și CS Zlatna nu au mai ajuns la un acord în ceea ce privește colaborarea pentru noua ediție de campionat.

Oficialii Europei doreau să preia o parte din echipa de la Zlatna și să mute o serie de jucători pe malul Ampoiului, însă primarul Silviu Ponoran ar fi vrut doar niște jucători împrumut de la gruparea albaiuliană. ”Noi am vrut să sprijinim Zlatna, dar, dacă am văzut că este reticență, dacă nu suntem bine primiți acolo, nu mai mergem. Noi am vrut să facem modificarea cum recomanda FRF-ul, toate cluburile de drept public au termen să se organizeze în club sportiv de drept privat”, a declarat Liviu Coacăză, vicepreședinte Europa Alba Iulia.

Delegatul echipei din Zlatna, Constantin Iancu a confirmat și el faptul că mutarea nu va mai avea loc. ”Din păcate, Europa rămâne Europa și noi rămânem noi. Momentan, antrenor este domnul Ilie, dar nu ar fi exclus să vină domnul Gherman”, a declarat oficialul CS Zlatna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax