Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROPARLAMENTARE 2014 | PNL Alba: Românii trebuie să participe la scrutinul din 25 mai și să-și folosească votul într-un mod util

Publicat

Alegerile din 25 mai trebuie să reprezinte nu doar voturi pentru europarlamentari, dar și un semnal clar că românii nu au abandonat lupta, că țara nu este lăsată să se transforme într-o uriașă moșie a baronilor, transmite PNL Alba, într-un comunicat de presă. Potrivit liberalilor, absenteismul și votul irosit pe partide mici înseamnă de fapt un vot pentru PSD.

„Partidul Național Liberal face un apel adresat tuturor românilor să participe la votul din 25 mai pentru alegerile la Parlamentul European. Singurul vot de blam pe care oamenii de bună credință îl pot da este împotriva a ceea ce resping în viața politică din România, dar în același timp un vot pentru o altă opțiune politică. Un vot neexprimat sau un vot pentru un partid mic, care nu va trece pragul de 5%, este în fapt un vot pentru PSD. Absenteismul sau irosirea votului pe un partid care îl va pierde la redistribuire, va crește scorul PSD-ului, care se bazează pe aducerea la vot a celor pe care îi poate manipula mai ușor.

România este patria celor care muncesc, a celor care își plătesc taxele, a celor care creează, a adevăratelor elite.

Facem un apel în acest sens ca toți cetățenii de bună credință să participe la vot și să aleagă un partid care este deja consacrat politic, un partid care are șansele unui scor suficient de mare pentru a se opune baronizării țării. Un om care nu votează cu PSD la aceste alegeri este în mod clar unul care se opune acaparării României de către PSD. Acest vot trebuie să fie dat în mod util, către formațiunea de dreapta care în acest moment este a doua ca forță pe scena politică și este capabilă să se bată eficient cu PSD, adică Partidul Național Liberal.

Noi, liberalii, facem un apel pentru echilibrarea scenei politice. Am văzut în trecut cât rău a adus României ascensiunea unui singur partid. Mentalitatea partidului-stat trebuie să fie eliminată odată pentru totdeauna. Ne dorim ca 2014 să fie anul în care românii își dovedesc forța și în care cei care decid soarta țării sunt oamenii de bună credință, cinstiți și cu inițiativă. Noi, liberalii, nu ne-am ascuns niciodată de români în spatele altor formațiuni sau a altor sigle și ne-am asumat toate deciziile. Pe 25 mai, venim în fața oamenilor pregătiți, le cerem votul pentru o echipă de candidați serioși, pentru Manifestul pentru PE – Prosperitate Națiune Libertate, corelat programului economic ”Economia liberală. Prin noi înșine”. Noi, liberalii, le propunem românilor un proiect integrat, un proiect de durată, un proiect de țară și un tandem care să garanteze punerea lui în aplicare: Crin Antonescu – președinte, Klaus Iohannis – premier.”

Adrian Simion,

Purtător de cuvânt – PNL Alba

COMUNICARE ELECTORALĂ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax