Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EUROPARLAMENTARE 2014: Secţii de vot amenajate la cinema, la bazinul olimpic, la stadion sau în piaţă în judeţul Alba. Unde vor vota alegătorii, duminică

Publicat

Majoritatea secţiilor de votare pentru alegerile europarlamentare de duminică, 25 mai, sunt amenajate în sediile şcolilor, primăriilor sau căminelor culturale, dar sunt şi unele locaţii mai aparte ce servesc drept „sediu” pentru alegători. Astfel, albaiulienii pot vota la Cinema „Dacia”, la Stadionul „Cetate” sau la Bazinul Olimpic, votanţii din Blaj la Piaţa Agroalimentară sau cei din Teiuş, în gară.

Alte locaţii mai puţin obişnuite pentru secţii de vot sunt la Clubul Vânătorilor din Ocna Mureş, Tabăra de Creaţie şi Odihnă „Avram Iancu” din Lunca Largă (Ocoliş), casa parohială din localitatea Inuri sau o „casă particulară” din Făget (comuna Valea Lungă).

În rest, alegătorii vor merge să depună în urne voturile pentru europarlamentarii români la şcoli, grădiniţe, licee, cămine de bătrâni, săli de sport, biblioteci, cămine culturale, case de cultură, dar şi la sediile unor firme, instituţii sau asociaţii ori foste sedii ale CAP-urilor.

Vezi Lista sectiilor de votare din Alba

Cetăţenii care doresc să-şi exprime votul la alegerile europarlamentare pot verifica online la ce secţie de vot sunt arondaţi. Detaliile se regăsesc pe www.registrulelectoral.ro.

În judeţul Alba, sunt aşteptaţi să se prezinte la urne 318.157 de alegători cu drept de vot, care vor depune buletinele în urnele amenajate în 439 de secții din județ.

Citeşte şi EUROPARLAMENTARE 2014: Detalii despre VOT şi listele cu preşedinţii şi locţiitorii acestora din secţiile de votare organizate în judeţul Alba pentru a afla informaţii despre modul de desfăşurare a votului de duminică

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax