Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Europarlamentarul Mircea Hava, atac subtil la Florin Roman: Să nu mai facem din greșeală, motiv de laudă

Publicat

„În astfel de vremuri primejdioase e cazul să te gândești la ce ai făcut bine și la ce ai mai putea face să fie mai bine. Și, dacă ai făcut ceva bine, e decent să nu-ți treacă nici prin cap să-ntorci telefonu spre tine, să-ți faci un selfie și să-ncepi să plesnești din bici pe fb, să te-aplaude toți. Binele e pentru sinele tău și liniștea sufletului.

Mă abțin, încă, să discut politică. Dar nu mă pot abține când văd că unii dintre colegii mei sunt deciși să crească și mai mult prăpastia, plină de aberații și minciuni, dintre politicieni și români.

Citește și VIDEO: Mircea Hava, interviu incendiar de la Bruxelles: Congresul PNL și Untold organizate în plină pandemie, niște greșeli

Am citit un titlu pe pagina de socializare a unui coleg, mare iubitor de spovedanie publică și cu rost, și fără rost: „Asumare-n guvernare!” … va fi pus în funcțiune Spitalul Modular de la Pipera, cu 374 de paturi”. La asta adaugă și 5000 de doze de anticorpi din Polonia!

Probabil că, înțepenit în lumea negocierilor politice, colegului meu i-a scăpat total realitatea, pe care tot mai mulți se încăpățânează s-o accepte: nu prea avem ce asuma, cel puțin nu de bine!

Am postat situația descrisă de Oana Gheorghiu, o chestiune reală pentru care mulți n-ar mai trebui să poată dormi noaptea, să fie dați în urmărire generală morală și instituțională, dat fiind faptul că nici milioanele aprobate recent, în afară de alea cheltuite inițial, nu vor putea rezolva ceva. Nu-mi cereți, stimate coleg, să cred că peste chiorăitul stomacului arunci un pahar cu apă și ai rezolvat foamea! Voi pretinde explicații pentru tot ce se prezintă public că s-a rezolvat acolo!

Cât despre ajutoare poloneze, 5000 de doze de anticorpi, una pentru fiecare participant la congres, e grav c-ajungem să ne bucurăm ca și copiii comunismului pe lângă autocarele de unde se auzea „Gumi-gumi”. Solidaritatea asta e activată, aproape ca după revoluție când veneau convoaiele cu ajutoare, de sentimentul europenilor cu temele la zi, care, după ce au atins normalitatea, constată că le-a mai rămas ceva și pentru ăia pe care-n vară-i durea la bască și dădeau dezlegare la huzur. Iertați-mă că nu mă pot bucura că-n țara mea ne punem speranța-n vecini, în timp ce statul e într-o gravă derivă de sistem și soluții.

Era de asumat ceva când incidența indica un prag la care s-a refuzat ideea că am mai putea ajunge la 6! Ca oameni politici avem, cu toții, o culpă istorică și un stigmat de care nu știu cine ne va putea scăpa, că am luptat mai mult din tranșeele războiului politic, decât să-nfrângem pandemia! În rest, decență, măcar, și refugiu în muncă. Să nu mai facem din greșeală, motiv de laudă”, a scris Mircea Hava, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    joi, 14.10.2021 at 10:51

    Auzi acolo: refugiu in munca.Te referi la Roman sau la tine ? Pai voi nu ati muncit de 30 de ani incoace nimic. Vezi daca stati si umblati creanga prin diferite locatii si spuneti ca munciti ? Va vin prin materia cu care ganditi (oare care o fi aia?), tot felul de nazbatii pe care la debitati cu nonsalanta pe fb. ca fiind perle ale gandirii voastre odihnite. Ce politicieni de r***t are tara asta !

  2. Johnson&Johnson

    joi, 14.10.2021 at 13:19

    Daaaa…..domnule Hava….da ce sa mai zici de Or(g)ban daca rupe partidul in 2 ?Asta ce faceti voi acum e un politicianism ieftin cu oameni fara valoare ! Parca toti v-ati molipsit de la PSD! Inca o data opozitia de dreapta s-a dovedit de rahat si a compromis orice speranta a romanilor! Vom avea din nou 8 ani de FLORI DE TRANDAFIR SPINOASE si asta datorita voua .HALAL POLITICIENI !Doar gura e de voi si shpaga !

  3. al doilea

    joi, 14.10.2021 at 14:11

    cred ca mai degraba haita lui cîtu si a p……. de la alba au stricat tot la nivel central si la alba iulia as zice..cu amentiari si cu niste alegeri platite de catre dl dumitrel..adica daca dai votul pt mine iti dau bani la primarie..daca nu ..nu iti dau..la fel cum a facut si cîtu..asa ca daca e cineva responsabil pt ruptura asta din pnl e cîtu si dorinta lui de a ajunge acolo unde a ajuns insa prin niste metode demne de alt dictator recent(dragnea)

  4. eu

    joi, 14.10.2021 at 18:25

    Of,of. Măi, măi. Ce plictisit sunteți. 2 cuvântări în aceasi zi … Sa nu obosiți sa nu cumva sa va supere stomacul de atâta gândire și frământare. Cața modestie, cata înțelepciune,MULTA MINCIUNA.
    Apropo de binele făcut,dumnevoastră aveți sufletul și somnul liniștit? Dacă da înseamnă că sunteți un Mincinos nu am vrut sa folosesc un cuvânt mai urât. Pierit pe limba voastră. Păcat ca ne tarati în mocirla voastră și a mai venit un primar tot din cauza orgoliilor voastre care ocupa un scaun de pomana și pe banii tarii. Vai,vai. Of, of.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax