Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mircea Hava, interviu incendiar de la Bruxelles: Congresul PNL și Untold organizate în plină pandemie, niște greșeli

Publicat

YouTube video

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, europarlamentarul liberal Mircea Hava spune că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delegați, în condiții de pandemie COVID-19.

HotNews.ro a publicat un interviu cu acesta, de la Bruxlles.

„Cea mai mare greșeală – „bă frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul.

Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este…? Că ne-a controlat… Cine a controlat, domn’e? N-a controlat nimeni pe nimeni.

S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva.

Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo – pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine – ar fi dat orice pentru ca o secundă în viața lor să fie miniștri sau ceva (…)” – a spus Hava.

Referitor la crearea unui guvern, în perioada aceasta, Mircea Hava crede că actualul candidat la funcția de premier, Dacian Cioloș, nu va ajunge prim-ministru, dar nici liderul PNL, Florin Cîțu, nu va obține un nou mandat.

Interviul complet pe Hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 14.10.2021 at 16:22

    Ce te miri ma Staline, ai uitat cand erai primar si faceai acelasi lucru. Dar esti de o nesimtire crasa, sa vedem ce afirmi. Tu poti sa critici PNL-ul cat vrei, ca tu esti PDL-ist si acum. Si ca dovada asta si spui, noi care ”suntem” la PNL. Vopsitule !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax