Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Evenimente de weekend: Alba Carolina Bike Race, Alba Iulia Music and Film Festival, Armonii în Sebeș, zilele orașului Teiuș

Publicat

Evenimente de weekend în Alba: O serie de evenimente vor avea loc în acest weekend, în Alba. De la concerte, la evenimente sportive, începând de vineri seară, programul va fi variat și pe gustul fiecărui locanic care se va afla în zona de desfășurare.

Cele mai importante evenimente vor avea loc la Alba Iulia, Sebeș, Câmpeni și Teiuș. De asemenea vor avea loc evenimente și la Roșia Montană, dar și Ceru Băcăinți.

La Alba Iulia, de vineri seara începe Alba Iulia Music & Film Festival. Trei zile de filme și concerte în aer liber. Mai mult de atât, cea mai mare cursă de biciclete din oraș va avea loc sâmbătă. Însă participanții își pot ridica kit-urile de concurs de vineri seara.

Alba Iulia Music & Film Festival

Festivalul de muzică și filme, Alba Iulia Music and Film Festival urmează în weekend-ul viitor la Alba Iulia. Timp de trei zile, între 23 și 25 august, cei prezenți în Cetatea Alba Carolina vor avea parte de filme, muzică dar și alte activități artistice.

Se vor proiecta filme precum Moromeții 3, Warboy sau Nasty.

VEZI ȘI: PROGRAM Alba Iulia Music and Film Festival, 23-25 august: Moromeții 3, Nasty sau Warboy. Concerte cu Tania Turtureanu și Azur

De asemenea, doamna jazz-ului românesc, Tania Turtureanu, va concerta pe scena din Piața Cetății. Mai mult de atât, ”Mona” se va auzi sâmbătă tot în Piața Cetății într-un concert al formației Azur.

Alba Carolina Bike Race 2024

Sâmbătă bicicliștii vor participa la cea mai mare cursă anuală, organizată la Alba Iulia.

VEZI TOATE DETALIILE AICI: VIDEO: Alba Carolina Bike Race 2024. Detalii legate de competiție, trasee și precizări ale organizatorilor

Competiția de ciclism montan de tip cross country se va desfășura în cadrul unui eveniment maraton pe data de 24.08.2024, cu plecare din municipiul Alba Iulia și va parcurge mai multe localități din regiune pe o distanță totală cumulată a traseelor de aproximativ 100 de kilometri.

Armonii în Sebeș

Vineri începe festivalul „Armonii în Sebeș”, o sărbătoare locală ce reunește comunitatea într-o serie de evenimente organizate de administrația locală.

VEZI PROGRAMUL: Festivalul ”Armonii în Sebeș”, 23-25 august. Concerte Cargo, Iris, Trooper, spectacol focloric, fanfară, concursuri. PROGRAM

Vor urca pe scenă Cargo, Trooper sau Iris. De asemenea vor fi și spectacole folclorice cu Veta Biriș și Aurel Tămaș.

Zilele Orașului Câmpeni

Program Zilele orașului Câmpeni, 23 – 25 august. Zilele orașului Câmpeni – târg moțesc de tradiții și obiceiuri strămoșești vor avea loc în perioada 23 – 25 august.

VEZI ȘI: Program Zilele orașului Câmpeni, 23 – 25 august. Concerte, târgul meșterilor populari și campionat de șah pentru copii

Din cadrul evenimentului nu vor lipsi concertele și târgul meșterilor populari. De asemenea, sâmbătă va avea loc un campionat de șah pentru copii.

Zilele Orașului Teiuș

Zilele orașului Teiuș vor fi în acest an în perioada 23-24 august. Administrația locală a pregătit spectacol folcloric, concert The Motans și alți artiști. Seara va fi foc de artificii.

VEZI ȘI: 23-24 august: Zilele orașului Teiuș. Concert The Motans și spectacol folcloric, în a doua zi a evenimentului. Program

Symphonic Metal Echoes Fest 2024

Primul festival de metal simfonic va avea loc la Alba Iulia, în perioada 24-25 august, la Spațiile Ryma, din Cetatea Alba Carolina. Este vorba despre Symphonic Metal Echoes Fest.

CITEȘTE ȘI: Primul festival de metal simfonic din Alba Iulia: Symphonic Metal Echoes. Magica, Syn Ze Șase Tri, Bendida, Anthology și Meteora

Festivalul de Teatru – Roșia Montană

La Roșia Montană va avea loc în acest weekend un festival de teatru. Este vorba despre un festival cu spectacole de teatru pentru adulți și copii, proiecții de film, concerte de muzică live și seri DJ în aer liber.

Festivalul Prunelor – Ceru Bacăinți

Festivalul Prunelor la Bulbuc – Ceru Băcăinți are loc duminică, 25 august 2024, de la ora 14:00.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Prunelor la Bulbuc – Ceru Băcăinți: participanții vor putea gusta țuica, lictarul sau plăcintele

Potrivit organizatorilor, vor avea loc degustări ale preparatelor pe bază de prune, cum ar fi țuica, lictarul sau plăcintele cu prune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate