Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Evenimente de weekend în Alba: Târgul Apulum Agraria la Alba Iulia, paradă și concerte la festivalul motocicliștilor. Program

Publicat

Evenimente de weekend în Alba. La finalul acestei săptămâni sunteți invitați în Cetatea Alba Carolina, unde vor fi prezentate bogățiile toamnei. Produse tradiționale, legume, fructe, dar și articole decorative vor putea fi cumpărate la Târgul Apulum Agraria.

În zona restaurantului Panoramic (dealul Mamut), este Apulum Bike Fest. Vor fi concerte rock, dar și o paradă a motocicliștilor, pentru a conștientiza prezența lor și respectul în trafic.

Evenimente de weekend în Alba. Târgul Apulum Agraria Alba Iulia, 7-8 septembrie, Latura de Vest a Cetății Alba Carolina

În acest weekend, în șanțurile de Vest ale Cetății din Alba Iulia, vor fi standuri de prezentare și vânzare produse.

Cei interesați vor putea cumpăra produse tradiționale, legume și fructe de sezon, produse horticole, produse decorative și articole ale meșteșugarilor.

De asemenea, vor fi organizate demonstrații culinare și ateliere pentru copii.

Vezi Târgul Apulum Agraria 2024 la Alba Iulia, 7-8 septembrie. Produse tradiționale, legume, fructe, demonstrații culinare. PROGRAM

Apulum Bike Fest, Alba Iulia, 7 septembrie

Apulum Bike Fest va continua sâmbătă. De la ora 12.00, choppere sau cruisere, motociclete de oraș, sport sau enduro, toate se vor încolona spentru o paradă moto ce va pleca de la Panoramic și va străbate orașul pentru a-i saluta pe albaiulieni, dar și pentru a promova dreptul tuturor, motocicliști, șoferi, bicicliști sau pietoni, la respect în trafic.

Seara de sâmbătă, 7 septembrie, va aduce pe scena de la Panoramic trei dintre cele mai în vogă nume din rock-ul momentului în România: Overburn, ZOB și The Rock- AC/DC Tribute.

Vezi APULUM BIKE FEST la Alba Iulia: motoare și concerte rock. PROGRAM – Overburn, Altar, ZOB, Gili Barbu și The Rock- AC/DC Tribute

Tot la Alba Iulia, Bazinul Olimpic găzduiește, până în 8 septembrie, o competiție de polo – Trofeul „Anatolie Grintescu”, editia a-II-a (U16 băieți). În acest weekend, Bazinul Olimpic este închis pentru agrement și inițiere înot. Detalii, AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate