Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Eutin Bojin a demisionat din funcția de manager sportiv al Unirii Alba Iulia

Publicat

Oficialii Clubului Unirea Alba Iulia părăsesc gruparea „alb-negrilor” în lanț. După președintele executiv Nicolae Lupu, și managerul sportiv Eutin Bojin și-a depus, luni, demisia.

Venit în această iarnă la Alba Iulia, Bojin nu mai dorește să continue la Alba Iulia. ”Cu data de 15 nu voi mai face parte din club, consider că este mai bine așa. Motivul demisiei? Lipsa unei perspective. Mă voi mai ocupa de licențiere, pentru că sunt responsabil de acest dosar”, a declarat Eutin Bojin, fostul manager sportiv al Unirii Alba Iulia.

Eutin Bojin a contribuit și el la salvarea grupării din Cetatea Marii Uniri de la retrogradare. Fostul impresar a adus la  Alba Iulia o serie de jucători (liberi de contract), care au colaborat pentru îndeplinirea obiectivului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jiji

    luni, 06.06.2011 at 15:35

    ce jucători a adus ? pe Cîmpeanu ? care dă cu stîngu-n dreptu ! cîţi bani a luat de la club? să se ducă de unde-a vanit,n-avem nevoie de el ! ! nu ştiu cine „angajează” şeful clubului dar nu l-aş pune pe Vlad în nici un caz ! poate cei de la RMGC să facă ceva în acest sens . toţi din conducerea clubului au fost nişte paraziţi,n-au ajutat clubul,mai de grabă l-au jefuit cît au putut.dar nici cu primăria nu mă pot lăuda.din 82 nu n-a făcut nimic la stadion…pînă şi unele comune au nocturnă şi tabelă electronică,numai noi NU ! CE-AI FĂCUT PENTRU ORAŞ ÎN AFARĂ DE ŞANŢURI D-LE PRIMAR ? Halal să-ţi fie ! oricum n-o să mai pupi încă un mandat….fi sigur de asta ! păcat de suporterii acestei minunate echipe !

    unirist dintotdeauna pentru totdeauna ! !

    Hai Unirea Alba ! !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax