Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Președintele Senatului, Mircea Geoană, naș la o nuntă în Alba Iulia. Ceremonia religioasă, la Catedrala Reîntregirii

Publicat

Preşedintele Senatului României, Mircea Geoană şi soţia sa au fost, sâmbătă, la Alba Iulia, în calitate de naşi cununie ai unui cuplu.

Dorina (Ina, cum îi spun prietenii şi familia) şi Liviu au fost, sâmbătă, cel mai fericit cuplu din Alba Iulia. Ei s-au căsătorit la Catedrala Reîntregirii, în prezenţa tuturor prietenilor şi cunoscuţilor. Naşii de cununie au fost Mircea Geoană – preşedintele Senatului României şi Mihaela Geoană, soţia sa.

Ina (35 de ani) şi Liviu (37 de ani) s-au cunoscut la Alba Iulia acum doi ani şi, în 14 ianuarie anul acesta, s-au cununat civil la Viena, în Austria, acolo unde locuieşte şi munceşte Liviu. Ina s-a născut în Sebeş, a absolvit Liceul Economic din Alba Iulia şi Academia de Studii Economice din București. Până acum un an, a lucrat ca economist la Secția Alba Iulia a Societății de Drumuri Naționale.

Despre Liviu Burz, site-ul nostru a mai scris un articol. El este din Câmpeni, este artist al Operei de Stat din Viena de mai multi ani, unde a ajuns după o selectie la care au participat peste 150 de concurenţi din întreaga lume. Puteţi reciti articolul despre albaiulianul Liviu Burz aici.

Soţii Geoană au acceptat să devină părinţii spirituali ai cuplului, după ce Liviu Burz şi Mihaela Geoană s-au cunoscut cu ocazia unor evenimente caritabile organizate de Crucea Roşie Română. Mihaela Geoană este preşedintele organizaţiei, iar Liviu Burz a participat la acestea, în calitatea sa de artist.

Petrecerea s-a desfăşurat la Restaurantul „Mercur”, unde au fost invitate peste 200 de persoane.

Mihaela şi Mircea Geoană erau aşteptaţi să sosească la Alba Iulia, în jurul orei 13.00. Până la ceremonia religioasă de la Catedrala Reîntregirii Neamului, preşedintele Senatului intenţiona să viziteze Cetatea. La ora 15.00, Mircea Geoană a vizitat mai multe obiective din Cetate, însoțit de câteva persoane din staff-ul său și de mai multi jurnaliști din presa locală. După turul Cetății, președintele Senatului a luat masa la Traseul Celor Trei Fortificații, la invitația patronului „Grup Corint”, Dan Sabău, în Sala Frumoasei Priveliști.

[media id=386 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ioana

    luni, 04.07.2011 at 19:16

    de ce nu se incarca pozele?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax