Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSV: CS Universitatea LPS Alba Iulia mai înființează o echipă de baschet

Publicat

Baschetul albaiulian se află în fața unui pas important, în ceea ce privește performanța la nivel național pe prima scenă a acestui sport. Echipa va beneficia de un buget majorat față de anul trecut, iar CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia va înființa o nouă echipă în Divizia B, care va fi antrenată de George Lăncrănjan.

”Mergem pe ideea de a înființa o a doua echipă în Divizia B, domnul Marcu rămâne mai departe ca şi coordonator al clubului și domnul Lăncrănjan va fi principal la echipa secundă și secund la prima echipă. Încercăm acolo să pregătim viitorul echipei noastre”, a declarat  Moise Achim, președintele echipei CS Universitatea LPS Alba Iulia.

La echipa secundă a Universității vor evolua sportivele care vor prinde mai puține minute la prima echipă, dar și jucătoare de la Liceul cu Profil Sportiv din Alba Iulia.

Antrenorul semnează cu jucătoarele, săptămâna aceasta

Incertitudinea venirii antrenorului ceh la Alba Iulia a fost pusă multă vreme sub semnul întrebării, însă antrenorul este posibil să semneze marți sau miercuri cu gruparea albaiuliană.”E posibil ca astăzi (n.r. – marți) să semnăm cu antrenorul, miercuri o să aibă loc semnarea contractelor cu noile jucătoare, iar unele baschetbaliste vor da un răspuns zilele următoare”, a declarat Sorin Șimon, director executiv CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Potrivit directorului executiv Sorin Șimon, prezentarea oficială a echipei va avea loc pe data de 15 august. Tot atunci, oficialii echipei de baschet își vor prezenta și noii sponsori.

Din vechea echipă mai rămân doar șase jucătoare. Cel mai probabil, la Alba Iulia vor rămâne următoarele sportive: Volha Tămărgeanu, Elena Dincă, Oana Precup, Carmen Negru, Elisabeta Crecan și Corina Ceaușu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. GABI

    marți, 02.08.2011 at 14:20

    Parerea mea este ca daca s-ar implica Primaria, Consiliul Municipal si Consiliul Judetean in baschet macar pe jumatate pe cat se implica in fotbal, CSU LPS ar fi campioana nationala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax