Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Exercițiu amplu al pompierilor de la ISU Alba la STC Sebeș. Simulare cu multiple ”explozii” și ”victime”

colaj pompieri

Publicat

Un exercițiu al pompierilor de la ISU Alba a avut loc joi seară pe platforma SC Star Assembly din Sebeș. Mai multe echipe au plecat în viteză spre obiectiv, unde s-a desfășurat un întreg scenariu în care au fost implicate 8 victime.

Vezi și UPDATE: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

Exerciţiu tactic cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea unor situaţii de urgenţă apărute în urma unor incendii pe platforma SC Star Assembly SRL Sebeș.

În scenariul exerciţiului, pentru îndeplinirea obiectivelor propuse, s-au prevăzut mai multe situații operative privind gestionarea situaţiilor de urgenţă, astfel:
Pe fondul executării unor lucrări la hala de producție numărul 10 s-a produs o explozie la Stația de Ulei, urmată de un incendiu care se manifesta cu violență, iar mai multe persoane aflate la locul de muncă nu s-au prezentat la locul de adunare, existând posibilitatea ca acestea să fi fost afectate de suflul exploziei.

Vezi imaginile din galerie:

[ngg src=”galleries” ids=”440″ display=”basic_slideshow”]În scurt timp, incendiul s-a extins spre partea din spate a halei numărul 10 în zona de logistică descărcare.
În timpul intervenției de stingere a incendiului de la hala de producție 10, un angajat anunță un alt eveniment la hala de producție 2, cu degajare mare de fum.

La momentul anunțării incendiului, în interior se aflau zece persoane. La locul de adunare s-au prezentat doar opt, iar celelalte două sunt date dispărute.

În urma exploziei și a incendiilor au rezultat opt victime.

Pentru lichidarea incendiilor, căutarea și salvarea persoanelor, acordarea primului ajutor medical și transportarea acestora la spital, au intervenit forțe și mijloace de la Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al societății comerciale, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Unirea al județului Alba (Garda de intervenție Sebeș, Detașamentele de pompieri Alba Iulia și Aiud, Grupa Operativă) și Serviciul de Ambulanță Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax