Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXIT POLL PREZIDENȚIALE 2014: Primele declarații ale politicienilor din ALBA după rezultatele exit poll

Publicat

YouTube video

ioan dirzu, alegeri prezidentiale La ora 21.00 au fost transmise și primele rezultate Exit Poll la primul tur al alegerilor prezidențiale. După încheierea procesului de votare, a început și agitaţia la sediul organizaţiilor locale ale partidelor din Alba. Reprezentanţii acestora au trecut încă o dată prin filtrul de control al alegătorilor şi acum pot verifica “pulsul naţiunii”.

Alba24 vă prezintă reacţiile liderilor politici locali referitor la rezultatele exit poll de la prezidențiale, de la sediile partidelor, precum şi cu alte date din exit poll-uri.

Cele mai multe voturi la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie le-au obţinut Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Aceştia intră în turul al doilea, potrivit datelor celor patru exit-poll-uri comandate de televiziunile de ştiri. Victor Ponta a obţinut între 38 şi 41,5% din voturi, în timp ce Iohannis a obţinut între 31 şi 32%.

Sondajele la ieşirea de la urne au fost realizate de Sociopol, IRES, CSCI şi CSOP şi reprezintă situaţia de la ora 19.00.

Citeşte şi EXIT POLL PREZIDENŢIALE 2014: Ponta şi Iohannis, în turul doi. Diferenţe între 6 şi 10 procente. Tăriceanu, Udrea şi Macovei, între 4 şi 6%

La sediul PSD Alba, membrii organizației locale, bucuroși de rezultatul obținut. Ioan Dîrzu: „În Alba Iulia sper să obținem un rezultat de peste 33-34%”

„Din punctul meu de vedere nu cred că avem probleme în turul doi, că diferența nu este una foarte mare și se câștigă fără probleme. Bine, asta înseamnă că nu se și muncește. Pe plan local aș mulțumi celor care care au votat PSD, respectiv alianța PSD-PC-UNPR.

Rezultatul pe care l-a obținut Victor Ponta este unul foarte bun. De ce să nu recunoaștem. Baza partidului la nivel național este de 37%. Orice rezultat obținut peste 37% este unul foarte bun. Sunt convins că Iohannis 29-30% procente, cât va fi până la final sunt obținute pe baza partidului cu care au venit ei. Faceți un calcul la europarlamentare, vedeți ce înseamnă PNL, ce înseamnă PDL , și au obținut sub procentul lor de la europarlamentare sau alte alegeri, chiar locale”, a declarat Ioan Dîrzu după primele rezultate de la exit poll.

Președintele PSD Alba a spus că „este clar că rezultatele pe care le vor obține în județul Alba, nu va fi un rezultat la care s-au așteptat. În Alba Iulia sper să obținem un rezultat de peste 33-34%”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alin

    duminică, 02.11.2014 at 23:51

    PSD-ul din alba este foarte slab fiind compus de oameni care nu ar fi reusit sa se impuna fara sponsori cum este gen Jidveanu, Shrek, Darzu etc. Lui ponta ii este scraba de cei din USL, ****

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax