Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Experiența de coșmar a unei femei după ce a cunoscut un tânăr din Alba, într-o gară. Ce trecut sumbru și violent ascundea bărbatul

Publicat

Experiența de coșmar a unei femei după ce a cunoscut un tânăr din Alba într-o gară, detaliată de magistrați. Fără să știe sau să bănuiască ceva, o femeie a ajuns să fie victima unei tâlhării, după ce l-a cunoscut într-o gară pe Vlad Laurențiu Ș., un tânăr de 24 de ani din Alba. 

Cazul este detaliat de magistrații Judecătoriei Aiud care în 17 iulie l-au condamnat pe bărbat la închisoare cu executare. Acesta are și un trecut infracțional, pentru o faptă gravă: violul. 

Cum a început experiența de coșmar a femeii

Totul a început în autogara din Cluj Napoca, în data de 2 februarie 2024. Era deja seara, în jurul orei 20.00, când Cerasela o femeie de 30 de ani l-a cunoscut pe Vlad, în autogară.

Cei doi nu se cunoșteau, însă după o serie de discuții bărbatul i-a propus femeii să meargă cu el în Alba. Mai exact să mearga la casa fostei sale soacre. Femeia a acceptat iar cei doi au ajuns în gara din Teiuș, după ce au luat o mașină de ocazie.

CITEȘTE ȘI: Tâlhărie în gara din Teiuș: o tânără a fost agresată de un tânăr și a rămas fără bunuri. Autorul a fost prins de polițiști

În jurul orei 23.00, cei doi erau deja în Teiuș în zona gării CFR.

Atacul

După câteva ore, interacțiunea dintre cei doi urma să devină una de coșmar. La un moment dat, femeia a refuzat să mai meargă alături de bărbat la domiciliul acestuia, se întâmpla în jurul orei 01.30.

În acel moment acesta a devenit violent și a atacat-o pe femeie. Atacul este descris de magistrați în motivarea instanței.

Când a văzut că este refuzat de femeie, Vlad și-a arătat partea violentă. Acesta a trântit-o pe femeie la pământ, a imobilizat-o, a început să o tragă cu putere de haine, în încercarea de a obliga pe aceasta să meargă la domiciliul său.

În timp ce femeia se apăra, bărbatul a început să o târâie pe aceasta. Femeia a fost târâită pe pământ în jur de 2 metri. Când a văzut că nu o poate convinge să meargă cu el, bărbatul Vlad i-a luat rucsacul femeii și a plecat într-o direcție necunoscută.

A fost prins de polițiști

După ce și-a revenit în urma atacatului. Cirasela a anunțat polițiștii că a fost victima unei tâlhării. Polițiștii au început cercetările și au dat de urma tânărului.

Acesta a fost găsit la domiciliul său, din Valea Lungă. A fost reținut și arestat preventiv.

Trecutul sumbru și violent

Magistrații i-au creionat portretul tânărului, care scoate la suprafață un trecut violent și sumbru al acestuia.

Tânărul are studii primare, nu este căsătorit, nu avea loc de muncă, dar avea un cazier.

Acesta  afost internat într-un centru de detenție pentru minori, timp de patru ani, fiind condamnat pentru o infracțiune foarte gravă: violul.

De asemenea, în data de 13 octombrie 2022, față de inculpat, a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și violare de domiciliu, au notat magistrații.

Pedeapsa

Magistrații Judecătoriei Aiud l-au condamnat pentru două fapte: tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal pentru care a primit 6 luni de închisoare și tâlhărie calificată, faptă pentru care a primit 2 ani şi 6 luni închisoare.

Prin calcul judecătoresc, tânârul a fost condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare cu executare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    joi, 18.07.2024 at 10:05

    am citit articolul si am revenit la aceasta fraza:

    „Cei doi nu se cunoșteau, însă după o serie de discuții bărbatul i-a propus femeii să meargă cu el în Alba. Mai exact să mearga la casa fostei sale soacre. Femeia a acceptat.”

    Mie creierul meu imi da eroare. Cum sa accepti sa te duci undeva (oriunde) cu o persoana pe care ai intalnit-o aleator si nu o cunosti!?

    CUM?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate