Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Expertize respinse la Curtea de Apel Târgu Mureş în Dosarul „Corupţie la Finanţe”. Cauza a fost amânată spre judecare în 7 mai

Publicat

Curtea de Apel Târgu Mureş a respins seria expertizelor şi depunerilor de convorbiri telefonice solicitate în instanţă de Doina Scutea, Claudiu Vulpe, Radu Bogdan şi Alexandru Duca, inculpaţi în Dosarul „Corupţie la Finanţe”, în care mai sunt judecaţi fostul şef al DGFP Alba, Anghel Ştefan Bogin. Cauza a fost amânată spre judecare în 7 mai, când ar urma să fie ascultat ca martor Ştefan Bal.

Potrivit instanţei, la ultimul termen din aprilie, au fost decide următoarele: „Amână cauza la 7 mai 2012, orele 11.00. Respinge ca nefondată cererea în probaţiune formulată de inculpata Scutea Doina, privind efectuarea unui raport de expertiză fonocriminalistică a vocii şi a vorbirii; respinge ca nefondate cererile în probaţiune formulate de inculpatul Vulpe Vasile Claudiu privind: efectuarea unui raport de expertiză criminalistică privind înregistrările/interceptările audio efectuate în cauză şi transcrierea convorbirilor telefonice înregistrate, existente pe suporţii optici. Respinge ca nefondată cererea în probaţiune formulată de inculpatul Radu Bogdan privind depunerea la dosar a transcrierilor convorbirilor ambientale purtate de către inculpatul Duca Alexandru şi martorul Luca Anversa. Respinge ca nefondate cererile inculpatului Duca Alexandru privind: transcrierea şi depunerea convorbirilor purtate de către inculpat cu inculpaţii Scutea şi Bogin şi cu martorii Tulai Mihaela, Călugăr Daniel Constantin şi Marcu Irina; depunerea la dosar a transcrierilor convorbirilor ambientale purtate de către acesta şi martorul Luca Anversa; efectuarea a două expertize contabil-judiciare la SC Partner&Business Consulting SRL şi la SC Ducasse SRL. Admite cererea în probaţiune invocată din oficiu privind ascultarea ca martor a numitului Bal Ştefan şi dispune citarea sa în această calitate pentru termenul din 7 mai 2012, orele 11.00. Atacabilă odată cu fondul.”

Reamintim că, în acest dosar, avocata Doina Scutea a solicitat strămutarea dosarului de la Curtea de Apel Alba Iulia, anul trecut, pe motiv că aici nu s-ar putea realiza o judecată corectă. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca dosarul să fie strămutat la Curtea de Apel Târgu Mureş. Avocata este acuzată de tentativă la infracţiunea de înşelăciune, trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. În acelaşi dosar este judecat şi fostul director DGFP Alba, Anghel Bogin, foştii ofiţeri SIE Claudiu Vulpe şi Radu Bogdan şi omul de afaceri Alexandru Duca, pentru trafic de influenţă.

Citiţi aici mai multe despre dosar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate