Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

SURSE: EXPLOZIE de cazuri de COVID-19 la Colegiul Militar din Alba Iulia: Numărul de îmbolnăviri se apropie de 100

Publicat

Situația începe să devină îngrijorătoare la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, în contextul epidemiei de COVID-19.

Mai exact, potrivit surselor alba24.ro, în interiorul colegiului s-a format un adevărat focar de coronavirus.  

Potrivit surselor, pe lângă cele 57 de cazuri raportate de la începutul semestrului al doilea, în urma testărilor de vineri, 19 februarie, peste 40 de cazuri vor fi raportate sâmbătă, 20 februarie, la Colegiul Militar din Alba Iulia.

În total, în urma testărilor de vineri, în județul Alba vor fi raportate sâmbătă, 20 februarie, peste 100 de noi cazuri de covid.

Cel mai probabil, din cauza numărului mare de îmbolnăviri înregistrat în ultimele zile, Alba Iulia ar putea intra în viitorul apropiat iar în carantină.

Potrivit metodologiei de calcul, un focar de COVID-19, precum cel de la Colegiul Militar din Alba Iulia, nu este exclus de la calculul incidenței pentru o localitate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea Rusu

    sâmbătă, 20.02.2021 at 20:36

    Ne-ar fi interesat foarte mult si cati profesori sunt infectati, in contextul in care sunt atatea discutii legate de vaccinarea cadrelor didactice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax