Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: EXPLOZIE la o firmă din Aiud: Un bărbat a decedat, iar un altul a suferit un atac de panică

Publicat

Un accident de muncă s-a produs luni, în jurul orei 10.40, la un operator economic din Aiud. Din primele informații, în urma exploziei unei butelii de oxigen, o persoană a fost rănită, la acest moment fiind inconștientă. 

UPDATE 11.07: Din păcate, persoana care a fost surprinsă de explozie a decedat. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, care prezenta. la ajungerea echipajului SMURD. leziuni incompatibile cu viața.

Vezi și VIDEO: Explozie, urmată de un incendiu puternic la Combinatul chimic Azomureș. Populația a fost informată prin mesaj RO-Alert

De asemenea, un bărbat de 46 de ani primește îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

UPDATE 11.00: Potrivit surselor alba24.ro, explozia s-a produs în incinta unei firme producătoare de prefabricate din beton.

UPDATE, ora 14.50: Inspectorul Vasile Suciu, șef Control SSM din cadrul ITM Alba, a făcut precizări pentru alba24.ro despre acest caz.

Din primele date, accidentul s-a petrecut în momentul în care una dintre cele două persoane implicate ar fi încercat să taie în două un tub de oxigen propus pentru casare, folosind sudură cu flacără. Tubul nu ar fi fost golit în totalitate de oxigen înainte de începerea procedurii de tăiere, moment în care s-a produs explozia.

Atât bărbatul care și-a pierdut viața, cât și celălalt erau mecanici/sudori.

ITM Alba continuă ancheta în acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax