Connect with us
Publicitate

AIUD

Extindere pentru accesul ambulanțelor, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud. Valoarea investiției

Publicat

Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud va beneficia de o extindere pentru accesul ambulanțelor. Valoarea lucrărilor se ridică la peste 980.000 de lei. 

Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a lansat pe 31 octombrie o licitație pentru extindere acces ambulanță pe aripa de Nord.

Valoarea totală estimată a investiției este de 988.412,2 lei, fără TVA.

Proiectul vizează amenajarea unei rampe de acces pentru ambulanță și racordarea acesteia la zona de primire și la zona de distribuție a pacienților. De asemenea, se urmărește crearea unui nou flux de circulație exterioară.

Extinderea nou-propusă va reprezenta un acces nou. Astfel, în partea de nord a clădirii C3, adiacent ascensorului, se va introduce un nou acces.

Prin amenajare se propun și un număr de 24 de locuri de parcare, dintre care unul este destinat persoanelor cu dizabilități.

Extinderea propusă se va realiza pe structură proprie, independentă de construcția existentă, din beton armat.

Rampa de acces a ambulanței va fi prevăzută cu un parapet din zidărie cu o înălțime de 40 cm. Pe porțiunile cu circulație mixtă (auto + pietonală) respectiv pe zona de îmbarcare/debarcare, parapetul de zidărie se va continua cu o balustradă metalică cu o înălțime de 50 cm. Pasarela și zona de acces nou propusă, precum și zona de trepte vor avea, de asemenea, parapet din zidărie și balustradă metalică.

La construcția C3 – Pavilion central se va crea un acces de urgență pe latura nordică. Zona de cuplare a rampelor cu clădirea existentă se va realiza printr-o copertină din beton armat.

La exterior se vor realiza alei carosabile și pietonale și parcaje, din dale din beton vibropresat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax