Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Fabrica „StratusMob” Blaj, scoasă la licitaţie cu 4,3 milioane de euro. Firma este în faliment din martie 2013

Publicat

“StratusMob” Blaj, aflată în faliment din martie 2013, a fost scoasă la vânzare de lichidatorul judiciar “Expert Insolvenţa”. A doua etapă a licitaţiei este programată în 25 octombrie, după ce activele celui mai mare combinat de prelucrare a lemnului din Alba au fost scoase pe piaţă la preţul de 5,5 milioane euro fără TVA. Pentru că nu a fost vreun investitor interesat, acum preţul a scăzut la 4,3 milioane de euro.

Fabrica de mobilă “Strasumob” Blaj este în insolvenţă din anul 2009, dar planul de reorganizare nu a dat rezultatele scontate. Secţia de mobilă a fost închisă, fiind păstrată doar secţia de placaj, cu aproximativ 250 de angajaţi. Falimentul presupune închiderea secţiei şi trimiterea oamenilor în şomaj. Datoriile societăţii sunt foarte mari: 39 de milioane de lei, adică aproape 9 milioane de euro. Lichidator al societăţii “StratusMob” Blaj este firma “Expert Insolvenţa” Hunedoara.

În 25 octombrie, sunt propuse pentru vânzare mai multe active ale “StratusMob” Blaj. Vezi detalii pe Anchete.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax