Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook pregăteşte schimbări. Noutăţi la redarea automată a clipurilor video prezente în News Feed

Publicat

laptop Facebook pregăteşte o nouă schimbare. Aceasta se referă la redarea automată a clipurilor video din News Feed.

Folosit de ceva timp în aplicaţia pentru mobil, modul autoplay responsabil cu redarea automată a clipurilor video prezente în News Feed ar putea deveni mult mai intruziv. Administratorii reţelei de socializare testează redarea clipurilor cu sunet, ca setare implicită pentru toţi utilizatorii Facebook.

Pentru început, modul autoplay cu sunet va fi testat cu un grup restrâns de utilizatori din Australia, administratorii reţelei de socializare evaluând două posibile implementări: activarea sunetului imediat ce clipul video a intrat în câmpul vizual sau prin apăsarea opţională a unui buton suprapus peste fluxul video, scrie Go4it.

Cea din urmă metodă este similară formei actuale în care sunt redate clipurile video în aplicaţia Facebook pentru mobil.

Din fericire, chiar şi la folosirea noului mod autoplay, aplicaţia se supune încă setărilor pentru volum general, astfel că utilizatorii pot opri sunetul la fel ca pentru orice altă aplicaţie de Android.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax