Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Facebook și Instagram fără reclame, dar cu bani. Cât va costa un abonament lunar pentru utilizarea celor două platforme

Publicat

Facebook și Instagram fără reclame, dar cu bani. Meta va oferi utilizatorilor din UE și Elveția opțiunea de a plăti un abonament lunar pentru a folosi Facebook și Instagram fără reclame.

Ei pot, alternativ, să continue să utilizeze aceste servicii gratuit, văzând reclame relevante pentru ei.

”Noi credem într-un internet gratuit, susținut de reclame, și vom continua să oferim oamenilor acces gratuit la produsele și serviciile noastre personalizate, indiferent de venitul lor.

Fie că oamenii aleg să utilizeze produsele noastre gratuit cu reclame sau să se aboneze pentru a nu mai vedea reclame, suntem angajați să păstrăm informațiile utilizatorilor private și securizate.

Pentru a respecta regulamentele europene în evoluție, introducem o nouă opțiune de abonament în UE, SEE și Elveția.

În noiembrie, vom oferi utilizatorilor care folosesc Facebook sau Instagram și locuiesc în aceste regiuni opțiunea de a continua să utilizeze aceste servicii personalizate gratuit cu reclame sau de a se abona pentru a nu mai vedea reclame.

În timpul abonamentului, informațiile lor nu vor fi folosite în scopuri publicitare” precizează cei de la Meta.

Facebook și Instagram fără reclame: Cât va costa

Persoanele din aceste țări vor putea să se aboneze contra unei taxe pentru a utiliza cele două platforme, fără reclame.

Costurile vor varia în funcție de locul de achiziție: 9,99 €/lună pe web sau 12,99 €/lună pe iOS și Android.

Indiferent de locul de achiziție, abonamentul se va aplica tuturor conturilor Facebook și Instagram conectate în Centrul de Conturi al utilizatorului.

Așa cum se întâmplă în cazul multor abonamente online, prețurile pe iOS și Android țin cont de taxele percepute de Apple și Google conform politicilor lor de achiziții respective.

Facebook și Instagram fără reclame: Din martie 2024, abonamentul se va scumpi

Până la 1 martie 2024, abonamentul inițial va acoperi toate conturile conectate în Centrul de Conturi al utilizatorului.

Cu toate acestea, începând cu 1 martie 2024, se va aplica o taxă suplimentară de 6 €/lună pe web și 8 €/lună pe iOS și Android pentru fiecare cont suplimentar listat în Centrul de Conturi al utilizatorului, mai precizează Meta, într-un comunicat.

”Opțiunea pentru oameni de a achiziționa un abonament fără reclame echilibrează cerințele reglementatorilor europeni, oferind în același timp utilizatorilor o opțiune și permițând Meta să continue să ofere servicii tuturor persoanelor din UE și Elveția.

În decizia sa, CJEU a recunoscut expres că un model de abonament, asemănător cu cel pe care îl anunțăm acum, reprezintă o formă validă de consimțământ pentru un serviciu susținut de reclame.

Dacă alegeți să continuați să utilizați produsele noastre gratuit, experiența dumneavoastră va rămâne la fel.

Această experiență va continua să fie susținută de instrumentele și setările pe care le-am creat pentru a permite oamenilor să-și controleze experiența cu reclame.

Vezi și: O nouă modificare la aplicația WhatsApp. Utilizatorii vor putea vizualiza postările la fel ca pe Facebook sau Twitter

În același timp, furnizorii de publicitate vor putea să continue să desfășoare campanii de publicitate personalizate în Europa pentru a ajunge la cei care aleg să continue să primească un serviciu online gratuit, susținut de reclame.

În viitor, vom continua să investim pentru a dezvolta noi instrumente care să păstreze valoarea pe care oamenii și întreprinderile o obțin din publicitatea personalizată.

Vom permite în același timp utilizatorilor să-și controleze experiența cu reclamele pe platformele noastre” mai precizează comunicatul companiei.

Abonamentul fără reclame va fi disponibil pentru persoanele de 18 ani și peste această vârstă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cina Caplo

    luni, 01.04.2024 at 02:34

    cool

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax