Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Facturi uriaşe la centrul social de la Mănăstirea Dumbrava. Ultima factură de gaz, peste 62.000 de lei

Publicat

manastire

Explozia preţurilor la electricitate și gaze naturale afectează şi centrele sociale care adăpostesc persoane nevoiaşe. Ultima factură la gaz primită de așezământul de pe lângă Mănăstirea Dumbrava din comuna Unirea, judeţul Alba, a fost de 62.500 de lei.

„Nu ne lasă Dumnezeu, ne poartă de grijă şi avem şi oameni de suflet. Intervenția domnului ministru a fost aseară și trebuie să vadă, noi suntem asociație non-guvernamentală. Este o asociație mare, Asociația Sfânta Veronica, avem peste 200 de persoane, avem case de bătrâni, avem case de copii. Ne-a venit factura dinainte 40.781 și astăzi ne-a venit 62.500 deci un miliard.

De la stat, la casa de bătrâni nu primim absolut nimic, nici măcar un leu. Deci dacă au pensie bine, dacă nu nu. Pentru copii este această colaborare între Direcția de Asistență Socială, Consiliul Județean, unde noi avem și acreditare și avem contract.

Eu rământ stupefiat, Domnul ştie ce va fi, dar eu zic că totuşi se rezolvă pentru că am fost sunat de foarte multă lume de la autorități. Vă dați seama că dacă ar fi adevărat, pe două luni e peste un miliard, deci peste 100.000 de lei, vă puteți imagina? Acum pur și simplu a luat-o razna tot”, a spus părintele Vasile Crişan, marți seara, la România TV.

sursa: romaniatv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 12.01.2022 at 15:40

    Dar eu îl întreb pe părintele Crişan, de ce aţi făcut două biserici, un lângă alta ? Deci sunt bani, nu va mai plângeţi,că d-l vă ajută.

  2. dolfi

    miercuri, 12.01.2022 at 21:28

    oricum scrie la presa ca besericile vor fi scutite….deci tot prostimea plateste….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax