Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Familie din Alba Iulia, trimisă în judecată după o bătaie în autobuz. Martor la scandal, amenințat cu moartea

Publicat

Patru persoane, rude între ele vor ajunge în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia pentru mai multe capete de acuzare. Totul a pornit după ce o femeie, a bătut o altă femeie într-un autobuz STP, care circula pe ruta Bărăbanț-Alba Iulia. 

Bătaia a avut loc în data de 2 august 2022, iar un martor care a luat parte la eveniment a devenit victima familiei femeii. Recent pe 3 noiembrie 2023, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au decis trimiterea în judecată a celor patru inculpați. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. De asemenea motivarea a fost făcută publică.

Mai exact, M.B. a urcat în data  august 2022 într-un autobuz STP, unde a întâlnit o altă femeie cu care avea un conflict mai vechi. Între cele două a izbucnit un scandal, iar M.B. a început să își lovească adversara cu geanta și palmele peste față. Scandaul a fost oprit de către șoferul autobuzului.

CITEȘTE ȘI: Bătaie într-un microbuz, în Alba Iulia: Cum s-a terminat călătoria pentru o femeie agresată și amenințată de o altă persoană

La scurt timp, un martor, care a și dat declarații la poliție a fost contactat de frații femeii și amenințat că va fi omorat sau bătut dacă nu își retrage declarația.

Cel care a sunat i-a spus bărbatului că: ”degeaba merge la organele de poliție că îs inutile” și că daca mai merge să dea declarații ,,bagă cuțitul în el”, că îi va rupe picioarele, că ,,poliția nu are nicio putere” și că ,,șeful poliției nu are nicio valoare”, durata conversației fiind de aproximativ 7 minute, timp în care i-au fost adresate amenințări cu moartea și cu acte de violență”, se arată în documentul citat.

Pe rând încă alți doi bărbați rude cu femeile au intervenit la telefon și i-au spus martorului că îi vor face rău dacă va mai da declarații în dosar.

Două zile mai târziu bărbatul care a apelat martorul a fost reținut în urma unei percheziții.

CITEȘTE ȘI: Percheziție la Alba Iulia. Bărbat REȚINUT, după ce a amenințat cu moartea un martor într-un dosar penal. Ce s-a întâmplat

La mai bine de un an de la comiterea faptelor cei patru au fost trimiși în judecată. Femeia pentru loviri sau alte violențe, fratele care a apelat martorul pentru săvârșirea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, iar cei doi bărbați care au intervenit și ei în discuție pentru amenințare.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax