Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Febra” brazilor de Crăciun aduce sancţiuni pentru unii şoferi. Peste 400 de pomi confiscaţi de poliţişti din Alba

Publicat

braziSezonul brazilor de Crăciun aduce şi sancţiuni pentru unii şoferi care îi transportă ilegal. Astfel poliţiştii din Galda de Jos şi Ighiu au identificat, sâmbătă noaptea, o autoutilitară care transporta peste 600 de pomi de Crăciun, dintre care doar pentru 165 avea documente legale de însoţire.

Sâmbătă noaptea, la orele 01.15, în timp ce desfășurau activităţi specifice în vederea combaterii transportului ilegal de pomi de Crăciun, poliţiştii Posturilor de Politie Galda de Jos si Ighiu au oprit pentru control, pe DN 74, la intersecţia cu DJ 107 H, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa.

Poliţiştii au identificat în autoutilitară 615 pomi de Crăciun iar cu ocazia verificărilor efectuate au constatat că şoferul deţinea documente legale de însoţire doar pentru 165 de brazi.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cei 486 de pomi de Crăciun, transportaţi ilegal, au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Valea Ampoiului pentru valorificare.

Duminică dimineaţa, orele 05.00, poliţiştii din Baia de Arieş, l-au identificat pe un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Vidra, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 12 pomi de Crăciun, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi reprezentanților Ocolului Silvic, pentru valorificare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax