Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeia din Ocna Mureş, dispărută de la domiciliu, a fost găsită în Ungaria. A fost să își viziteze fiica

Publicat

ORBAN LENKE-REKA O femeie în vârstă de 34 de ani, din Ocna Mureş, urmărită la nivel naţional şi în spaţiul Schengen pentru că în noaptea de 27/28 aprilie, a dispărut de la domiciliu, a fost identificată de poliţiştii maghiari, pe raza localităţii Mako din Ungaria.

Se pare că aceasta a fost în Ungaria, pentru a-şi vizita fiica ce locuieşte acolo împreună cu fostul soţ.

Poliţiştii maghiari au predat-o poliţiştilor de frontieră români, iar ulterior femeia a fost preluată de poliţiştii din Ocna Mureş care au dus-o la domiciliul său.

Pe perioada cât a lipsit de acasă, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Citește și FOTO: Femeie de 34 de ani din Ocna Mureş, dispărută de la domiciliu de 11 zile. Aceasta suferă de afecţiuni psihice

La data de 7 mai, Politia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către o femeie din oraş, cu privire la faptul că în noaptea de 27/28 aprilie, fiica sa, în vârstă de 34 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii dispărute, fiind dată în urmărire la nivel naţional precum şi în spaţiul Schengen, iar din cercetări a rezultat că aceasta suferă de afecţiuni psihice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax