Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Femeie accidentată după ce a căzut cu parapanta, la un concurs din județul Sibiu

Publicat

O sportivă din Serbia s-a accidentat la un concurs de zbor cu parapanta desfășurat joi pe Aerodromul Cisnădie din județul Sibiu.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Sibiu, un echipaj a intervenit joi, în jurul orei 11.50, după ce a fost semnalat incidentul.

Sportiva are 47 de ani și a căzut la sol de la aproximativ 15 metri.

La sosirea echipajului, femeia acuza dureri abdominale și de bazin, potrivit sursei citate. Aceasta a fost transportată la UPU Sibiu, sub monitorizare continuă.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, în jurul orei 11.50, printr-un apel 112, polițiștii Biroului Județean de Poliție Tranporturi Sibiu au fost sesizați despre producerea unui accident cu parapanta, în incinta Aerodromului Măgura Cisnădie.

La respectiva locație a fost identificată o femeie în vârstă de 47 ani, din Serbia, care ar fi pierdut controlul parapantei, care s-ar fi închis și astfel a căzut de la o înălțime de aproximativ 7-8 metri.

În urma accidentului, un echipaj medical i-a acordat îngrijiri la fața locului, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Județean Sibiu.

În continuare sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produc accidentul și încadrarea juridică a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax