Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie atacată noaptea, într-un gang întunecos din Alba Iulia. Agresorii i-au luat geanta cu forța

Publicat

politia noaptea politisti

O femeie a fost jefuită pe o stradă din Alba Iulia. Aceasta a rămas fără geantă, care i-a fost luată cu forța de doi agresori. 

Potrivit anchetatorilor, atacul s-a produs la adăpostul întunericului, în jurul orei 21:35, pe strada Tulnicului.

Femeia a fost atacată din spate, într-un gang dintre blocuri. Unul dintre agresori a apucat-o de mână, iar celălalt a vrut să îi smulgă geanta.

Femeia nu s-a lăsat, astfel încât unul dintre agresori i-a răsucit mâna până când aceasta a cedat.

Cei doi au fost prinși. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a transmis un comunicat în care descrie situația:

”La data de 29.03.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus luarea controlului judiciar față de inculpatul T.B., iar la data de 30.03.2023, ca urmare a propunerii procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, judecătorul din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus arestarea preventivă a inculpatului T.A., măsurile preventive fiind luate după săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tâlhărie în toiul nopții pe o stradă din Alba Iulia. Victimele, amenințate cu un cuțit, pentru câteva țigări și un parfum

În ordonanța de luare a măsurii controlului judiciar și în referatul cu propunerea de arestare preventivă s-a reținut faptul că:

La data de 21.03.2023, în jurul orei 21:35 (pe timp de noapte), aflându-se în zona străzii Tulnicului, din municipiul Alba Iulia, inculpații T.A. și T.B., prin exercitarea de violențe, au sustras geanta care aparținea femei.

În concret, în momentul în care persoana vătămată traversa un gang, cei doi inculpați s-au apropiat de aceasta prin spate și, în timp ce inculpatul T.B. o ținea de brațul stâng, inculpatul T.A. a încercat să îi smulgă geanta de pe brațul drept, dar întrucât persoana vătămată a opus rezistență (și-a încrucișat brațele în încercarea de a opri smulgerea genții), inculpatul T.A. i-a întors mâna la spate, reușind astfel să intre în posesia bunului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax