Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeile din România dau mai mulţi bani pe cumpărături online decât bărbaţii, pentru gadgeturi şi accesorii. Cum îşi aleg produsele preferate

Publicat

shopping online femei Femeile sunt dispuse să cheltuie mai mult decât bărbaţii pe cumpărături online. Spre deosebire de bărbați, care parcurg un lung proces de comparare a funcționalităților produselor pentru a găsi cel mai bun raport calitate-preț, cele mai multe femei petrec circa cinci minute pe site și se opresc la primul obiect care le va oferi simultan atât un accesoriu de invidiat, cât și un acces facil la informații.

Media de vârstă a femeilor care preferă cumpărăturile online se situează între 25-34 ani, iar în ceea ce privește bugetele alocate, aproximativ 24% dintre acestea cheltuiesc între 500-1.000 lei pentru o singură sesiune de cumpărături. Doar 7% dintre românce sunt dispuse să depășească pragul de 2.500 lei, sunt concluziile unui studiu recent.

(P)  Adidasi și tricouri   pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Circa 20% din comenzile efectuate online de către bărbați sunt destinate tot femeilor, potrivit QuickMobile.

Femeile se îndreaptă din ce în ce mai des către gadgeturi precum brățări fitness sau smartwatches și alocă pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decât bărbații, potrivit sursei citate.

Tendințele în modă și accesorii continuă să determine comportamentul de achiziție al femeilor în mediul online, iar inovația se remarcă cel mai bine la nivelul accesoriilor folosite în activitățile zilnice, motiv pentru care femeile sunt dispuse să aloce între 500-1.000 lei pentru produse care să le îmbunătățească stilul de viață.

Potrivit reprezentantului companiei, criteriile care determină cumpărăturile femeilor țin în mod special de aspectul gadgeturilor, acestea fiind mult mai atractive dacă prezintă o gamă largă de culori sau dacă permit schimbarea facilă a aspectului prin înlocuirea unor detalii.

Se remarcă o creștere a interesului femeilor și în ceea ce privește categoria de accesorii, pe primul loc în această gamă situându-se husele pentru telefoane, urmate de căști, baterii externe și folii de protecție.

Totodată, potrvit retailerului online, circa 40% dintre femeile care fac cumpărături online și-au declarat o afinitate pentru muzică.

„Diferența dintre femei și bărbați se remarcă nu doar la nivelul bugetului alocat, cât și la viteza de cumpărare. Spre deosebire”, a spus reprezentantul QuickMobile.

Citește și EXCLUSIV pentru cititorii Alba24: REDUCERI la haine, accesorii și pantofi sport de la magazinul online FashionSport.ro. Cum beneficiezi de discount

sursa: comunic.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax