Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fenomenul distrugerii jocurilor de noroc tip păcănele: Ce pedeapsă a primit un bărbat care a spart cu pumnul ecranul unui aparat

Publicat

Fenomenul distrugerilor cauzate de clienții locațiilor în care există jocuri de noroc de tipul ”slot-machine” sau popular ”păcănele”, este unul destul de ridicat. 

De cele mai multe ori, din cauza nervilor cauzați de pierderile pe care le suferă, clienții distrug aparatele electronice. Cel mai des le distrug prin lovirea ecranului digital cu pumnii, sau cu diverse obiecte: sticle, scaune, sau chiar cărămizi. 

Instanțele de judecată sunt pline de dosare de distrugere cauzate de clienții fideli ai jocurilor de noroc.

Un video a devenit viral în ultimele săptămâni, mai ales pe Tik Tok, unde un tânăr din Ialomița este filmat în timp ce distruge cu un scaun mai multe jocuri de noroc.

Video-ul poate fi vizionat AICI.

Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba

Cel mai recent caz din județul Alba, îi apariține unui bărbat care nervos a spart ecranul unui aparat, iar în data de 7 martie 2023 a fost condamnat de magistrații judecătoriei Sebeș.

De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, fapta s-a petrecut la data de 27.06.2021 la ora 00:51:24. Atunci, bărbatul în vârstă de 28 de ani, în timp ce se afla la un aparat de jocuri de noroc, a lovit cu pumnul ecranul aparatului, ecran care a fost distrus, se arată în motivarea instanței.

Apoi la mers la fata de sală și a spus că a distrus aparatul.

Acesta și-a anunțat superiorii care au făcut mai apoi o plângere la poliție. Prejudiciul cauzat a fost în cuantum de 2.712,67 lei.

Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și a preferat să fie judecat pe baza probelor administrate.

În data de 7 martie 2023, acesta a fost condamnat la o amendă penală de 1.800 lei (120 zile amendă a câte 15 lei/zi amendă) pentru infracțiunea de distrugere.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Păcănele lângă biserică la Alba Iulia

Un alt scandal legat de jocurile de noroc a avut loc, recent în Alba Iulia. O sală de jocuri a fost amenajată chiar lângă o biserică, în mijlocul orașului.

Primăria Alba Iulia a amendat cu 2.000 de lei sala de jocuri de noroc aflată lângă o biserică din centrul orașului, a anunțat viceprimarul Emil Popescu.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Sală de jocuri de noroc lângă o biserică, în centrul municipiului Alba Iulia. Un deputat a sesizat, primăria a amendat

Viceprimarul spune că nu primăria are competența de a elibera autorizații de funcționare pentru astfel de săli, iar amenda a fost aplicată pentru executarea de lucrări la fațadă fără autorizație.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate