Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Festival caritabil, organizat la Alba Iulia de adolescenți. ”Simbio Summer Music”, două zile de expoziții și concerte

Publicat

Asociația Simbio Alba, formată din adolescenți, a organizat la Alba Iulia un festival caritabil de două zile. Programul festivalului caritabil Simbo Summer Music, găzduit de localul „La Poartă”, a cuprins o serie de concerte și o expoziție de artă cu vânzare. 

”A fost organizată și o licitație, iar suma câștigată în urma vinderii biletelor și din achiziționarea tablourilor (la licitație) a fost donată Asociației Speromax, care ajută personale care suferă de scleroza multiplă” au transmis organizatorii.

Artist: Antonio Doda

Pe parcursul celor două zile de festival au cântat: Laura Ionaș, Bogdan Bigida, Cristi Rodean, Francisc Damian, Andrei Vesa, Tabea Bebeselea, Beatrice Marc, Alexandra Diaconu, Patricia Hațegan, Maria Imbre, Goorgiana Zbutea, Alexandra Călugăr, Cristina Viorel, Gabriela Gavra și nu în ultimul rând trupa Harmoniac.

Tinerii din echipa de organizare a festivalului sunt Cristina Vlad (președinte Simbio Alba), Stelian Vlad, Alex Duma, Camelia Danciu, Ana Diosan, Luciana Jurj, Andrada Moșneag, Ana Olteanu, Patricia Borca, Gabi Tescaru și Medeea Farcaș.

Simbio este o asociație neguvernamentală și non-profit, care oferă tinerilor șansa de a evolua atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

De asemenea, organizează activități caritabile pentru a ajuta comunitatea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax