Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Festivalul ceaunelor de la Oarda de Jos: Mâncare și băutură la petrecerea rustică a liberalilor din Alba. Când are loc evenimentul

Publicat

Liberalii din Alba Iulia dau din nou ceaunele în clocot. Este vorba despre ”Festivalul la Ceaune”, un teambuilding rustic pe care PNL Alba Iulia în organizează anual, pe stadionul de la Oarda de Jos.

În 2023, evenimentul va avea loc pe 20 august, de la ora 12.00.

Vor fi prezente mai multe interprete de muzică populară, printre care: Oana Bozga Pintea, Cătălina Bichiu, Ioana Maier și Oana Marian.

”Nu doar muzica va fi la înălțime, ci și preparatele tradiționale gătite în cele mai autentice ceaune vor satisface orice poftă!

Te invităm să vii alături de prieteni și familie, pentru a împărtăși împreună această experiență unică și pentru a celebra valorile și tradițiile noastre.

Marchează ziua de 20 august în calendarul tău și fă-ne onoarea să petrecem împreună la Festivalul La Ceaune”, au scris reprezentanții PNL Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 14.08.2023 at 14:25

    Cu ceaunele aţi mai rămas, că în rest sunteţi pulbere rău de tot. Păcat că ceaunele nu vă pot vota, că în rest nimeni nu vă mai dă crezare. Aţi ajuns o remorcă, şi aia cu două roţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax