Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Fii bun de Crăciun!”: Liberalii din Alba Iulia au oferit cadouri copiilor de la casele Sfânta Ana și Sfânta Maria din municipiu

Publicat

JpegOrganizația de Femei și Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia au organizat, vineri, 19 decembrie, o nouă acțiune de implicare în comunitate. Astfel, sub deviza „Fii bun de Crăciun!”, membrii ai OFL și TNL Alba Iulia s-au deplasat la casele de copii Sfânta Ana și Sfânta Maria din municipiu, pentru a oferi copiilor cadouri de Crăciun.

Între participanți s-au aflat, printre alții, Anda Udrea (președinte OFL Alba Iulia), Gabriel Lupea (președinte TNL Alba Iulia) și Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba).

Cu aceste acțiuni, membrii TNL Alba Iulia și OFL Alba Iulia au dorit să facă o bucurie celor care au fost beneficiare ale acestui proiect.

Astfel de activități vor continua și în viitor, avându-se în vedere, ca beneficiari, și alte persoane defavorizate social din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax