Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Filme de la NETFLIX, pentru noaptea de Anul Nou. Sfaturi pentru un Revelion 2021 confortabil, în fața televizorului

Publicat

Pandemia nu poate opri unele dintre cele mai bune tradiții de Anul Nou: ultra-maratonele TV și de film.

Dacă v-ați dorit vreodată o scuză pentru a rămâne cufundați confortabil în fața televizorului cu o băutură fierbinte în mână, anul acesta o aveți. 

Din cauza epidemiei și a restricțiilor, majoritatea dintre noi rămânem acasă de Revelion. În aceste condiții, pentru a nu intra în pană de idei și pentru a nu pierde zeci de minute cu telecomanda în mână pentru a căuta un film, v-am pregătit o listă scurtă cu cele mai în vogă filme și seriale de pe Netflix.

The Midnight Sky – Cerul de la miezul nopții

George Clooney joacă și regizează în această epopee spațială originală a Netflix. Cerul de miezul nopții este bazat pe romanul Good Morning, Midnight de Lily Brooks-Dalton.

Clooney îl interpretează pe Augustine, un om de știință afectat de cancer care se zbate pentru a împiedica un grup de astronauți să se întoarcă pe Pământ, după ce o catastrofă globală mistuie planeta.

Augustin și un copil pe nume Iris (Caoilinn Springall) sunt ultimii supraviețuitori. Astronauții sunt interpretați de Felicity Jones, David Oleyowo, Tiffany Boone, Kyle Chandler și Demián Bichir. Proiectul a fost scris de scenaristul The Revenant, Mark L. Smith.

Death to 2020

Death to 2020, un nou ”mockumentary” de la creatorul Black Mirror. Pelicula prezintă o mulțime de vedete – Hugh Grant, Lisa Kudrow, Samuel L. Jackson și multe altele – care sunt „intervievate” în legătură cu ceea ce a fost probabil unul dintre cei mai răi ani din istorie.

Prezentând apariții de la personaje precum un reporter, un istoric, un politician, un psiholog și un om de știință, Death to 2020 încearcă să satirizeze anul prin multiple perspective. Este un film perfect pentru noaptea de Anu Nou.

Gambitul damei

În caz că nu ați văzut deja această serie limitată, e momentul.

Într-un orfelinat din anii ’50, o tânără care se luptă cu dependența de calmante, descoperă că are un talent remarcabil la șah și începe un drum neașteptat spre celebritate.

Cu:Anya Taylor-Joy, Bill Camp, Marielle Heller
Creatori: Scott Frank, Allan Scott

Tiny Pretty Things

În această dramă joacă balerine profesioniste. Filmul are mister, intrigă și dramă. Bazat pe cartea populară cu același nume, Tiny Pretty Things îi urmărește pe dansatorii talentați de la Archer School.

„Tiny Pretty Things” te va face să nu îți dorești niciodată să-ți înscrii copiii la o clasă de balet.

Knives Out

Un detectiv ia urma minciunilor și secretelor încâlcite care ocultează moartea unui romancier de succes și adevărul despre familia sa ciudată și periculoasă.

Deși a apărut de ceva timp,

Cu: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas

Proiect Power

Când o pastilă care le oferă utilizatorilor săi superputeri imprevizibile timp de cinci minute, ajunge pe străzile din New Orleans, un dealer adolescent și un polițist local trebuie să facă echipă cu un fost soldat pentru a distruge grupul responsabil de crearea sa.

Project Power este un film american din seria celor cu supereroi, regizat de Ariel Schulman și Henry Joost, produs de Eric Newman și Bryan Unkeless și scris de Mattson Tomlin.

Filmul, lansat în august 2020, este pe primul loc în România pe Netflix.
Îi are în rolurile principale pe Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt și Dominique Fishback, alături de Colson Baker, Rodrigo Santoro, Amy Landecker și Allen Maldonado.

A primit recenzii mixte de la critici, care au lăudat jocul actorilor, secvențele de acțiune și imaginile senzaționale, dar au criticat scenariul care a profitat prea puțin de potențialul pe care îl avea.

Barbarians

O nouă serie originală Netflix, Barbarians (Barbaren), tocmai a fost lansată pe platforma de streaming în 23 octombrie.

Produs în parteneriat cu Gaumont, Barbarians readuce privitorul în epoca romană în regiunile nordice ale Europei pe care acum le numim Germania și promite să fie noua senzație pentru amatorii de seriale Netflix.

Un ofițer roman este prins între imperiul măreț care l-a crescut și oamenii propriului trib, iar loialitățile sale contradictorii duc la o înfruntare istorică teribilă. Un conflict consumat în două limbi: germană și latină, un lucru mai puțin obișnuit.

Situat în anul 9 d.Hr. Germania, Barbarii sunt o dramatizare a evenimentelor care au dus la bătălia pădurii Teutoburg, în care triburile germanice s-au confruntat cu trei legiuni ale Imperiului Roman.

Este primul serial istoric german de la Netflix și primul proiect Netflix de la Gaumont GmbH, o filială a companiei franceze Gaumont SA. În film, romanii vorbesc în limba latină, un lucru destul de interesant și inedit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax