Connect with us
Publicitate

SPORT

Europa Alba Iulia – Viitorul Sântimbru, duminică, la Blaj

Publicat

Duminică, stadionul din Blaj va găzdui finala Cupei României, Ediția 2011-2012, meci ce va începe la ora 18.00 și va alinia față în față Europa Alba Iulia și revelația returului, Viitorul Sântimbru, echipă antrenată de Ștefan Fogoroși.

Chiar dacă Europa pare favorită, Viitorul Sântimbru a demonstrat, pe parcursul acestui retur, că se poate lupta de la egal la egal cu orice echipă. ”Noi respectăm adversarul și condiția, avem și noi șansa noastră să întâlnim o echipă bună, Europa, ne propunem să obținem calificarea mai departe”, a declarat Ștefan Fogoroși, antrenor principal Viitorul Sântimbru.

De partea cealaltă, vicecampioana Europa Alba Iulia va beneficia de o primă specială în cazul unei victorii cu Sântimbru. ”Mergem cu gândul la victorie. Pentru noi a fost un sezon foarte bun, ținând cont că am promovat din Liga a V-a. Cupa este un țel și pentru noi. Este un antrenor pe care-l apreciem, știm că-și pregătește bine jocul, să sperăm că-l învingem și a treia oară. Noi promitem un spectacol bun, un meci de calitate și cine-i cel mai bun să câștige”, a declarat Liviu Coacăză, vicepreședinte Europa Alba Iulia.

Duel între elev și profesor

Duelul de duminică va fi unul ușor special pentru cei doi antrenori. Antrenorul Sântimbrului, Ștefan Fogoroși l-a avut ca elev pe Mihai Manea, pe vremea când antrena la CSM Sebeș și CS Zlatna, iar duminică cei doi vor fi puși față în față, ca adversari. ”Nu e un duel special, eu respect competiția, fiecare își antrenează echipa lui, îi doresc la Manea succes pentru că a îmbrățișat cariera de antrenor, îi doresc o carieră frumoasă, plină de rezultate pozitive”, a declarat Ștefan Fogoroși.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ing.....i.

    vineri, 24.06.2011 at 11:54

    frumos articol ,dar nu inteleg ce legatura are poza cu cele 2 formatii, ceret-i poze si vi se da , nu punet-i poze cu alte echipe la un articol care nu se refera la nici una dintre ele. bafta tuturor si cel mai bun si mai ,,CURAT ,,sa castige…decat 3-0 la masa verde…..speram sa se joace pe teren … noroc ca e o finala ca cine stie ce aranjamente mai faceau cei din santimbru ,dar nici nu aveau cu cine ca cei de la EUROPA nu se murdaresc……

    • Catalin Craciun

      vineri, 24.06.2011 at 13:34

      Îmi pare rau dar nu am poze cu cele două echipe, daca doresti sa ne trimiti o poti face pe adresa redactie@alba24.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax