Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ASTĂZI: Finala Cupei României la Rugby: Baia Mare și Timișoara vor oferi spectacol la Alba Iulia

Publicat

Finala Cupei României la Rugby este unul dintre cele mai importante evenimente sportive din acest sfârșit de an. Partida ce va avea loc pe Stadionul ”Cetate”din Alba Iulia se dovedește a fi un adevărat spectacol. Dacă pe teren cele două combatante vor avea o misiune comună, câștigarea trofeului, organizatorii au și ei un alt mod de a ține suporterii cu sufletul la gură. Este vorba de o tombolă în cadrul căreia vor fi oferite 410 premii.

Finala va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 13.00 și va fi transmisă  pe GSP TV. Accesul pe stadion va fi liber, iar fiecare spectator va primi câte un cupon cu care va putea câștiga unul dintre cele 410 premii, după cum urmează:  10 iphone-uri 4S, 100 de mingi de rugby, 150 de tricouri și 150 de treninguri.

În deschiderea jocului de la Alba Iulia, ansamblul de fanfară al Centrului de Cultură Judeţean ”Augustin Bena” Alba va intona Imnul Național al României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Catalina

    luni, 28.11.2011 at 13:39

    Ma bucur sa vad ca o companie din Romania sustine si alt sport decat fotbalul si ca se preocupa si de alte domenii decat cel in care activeaza. Bravo RMGC si bafta Baia Mare si Timisoara!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax