Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Cluj, cu punct de lucru în Stremț, amendată cu 10.000 de lei de inspectorii ITM Alba, pentru munca „la negru”

Publicat

itm alba 2O firmă din județul Cluj, cu punct de lucru în Stremț a fost amendată de inspectorii ITM cu suma de 10.000 de lei, pentru munca la negru. În urma acțiunilor organizate în perioada 19-23 septembrie a mai fost aplicată o amendă în valoare de 3.500 în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

În domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 35 de unități cu 664 de angajați și aplicate o amendă în cuantum de 10.000 lei pentru munca la negru.

Firma sancționată este Vali Trans SRL Viişoara (judeţul Cluj) – Punct de lucru Stremţ, cu domeniu de activitate lucrări de amenajare rigole, transporturi. A fost identificată o persoană fără forme legale de angajare.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 25 de unități și aplicate cinci avertismente și o amendă în cuantum de 3.500 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax