Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Firmă din Zlatna, amendată cu 10.000 de lei pentru munca „la negru”. Inspectorii ITM Alba au verificat peste 30 de agenţi economici

Publicat

itm alba 2O firmă din Zlatna cu activitate în domeniul prelucrării lemnului a fost amendată de inspectorii ITM Alba cu 10.000 de lei pentru munca nedeclarată. În prima săptămână din luna iunie, ITM a verificat zeci de agenţi economici pentru a stabili dacă sunt respectate regulile în domeniul relaţiilor de muncă şi al securităţii şi sănătăţii în muncă.

În perioada 2-5 iunie, au fost controlate în domeniul relaţiilor de muncă 31 de unităţi cu un număr total de 586 de angajaţi.

Inspectorii au găsit 34 de nereguli şi au dat 14 amenzi în valoare totală de 14.800 lei. Una dintre acestea a fost pentru muncă nedeclarată:

– SEN FU SRL – Zlatna – o persoană fără forme legale de angajare – amendă de 10.000 lei

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 23 de agenţi economici şi date o amendă în cuantum de 4000 de lei şi cinci avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax