Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Flagrant al polițiștilor din Aiud, pentru un pachet de biscuiți de trei lei: Cum au prins un minor la furat. Decizia judecătorilor

Publicat

Polițiștii din Aiud au prins în flagrant, un minor care fura dintr-un magazin, un pachet de biscuiți. Flagrantul a avut loc în data de 30 martie 2023. Este detaliat de judecători, într-o motivare a Judecătoriei Aiud, în data de 8 noiembrie. 

Pachetul de biscuiți costa trei lei. După ce a fost prins minorul de 16 ani s-a ales cu un dosar penal. Minorul a fost cercetat pentru furt.

În data de 8 noiembrie 2023, procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Aiud au cerut renunțarea la urmărirea penală, iar magistrații au dat o decizie în dosar.

Cum a fost prins minorul de către polițiști și ce s-a înâmplat, sunt detalii menționate în motivarea judecătorilor.

Flagrant pentru un pachet de biscuiți care costă trei lei

În jurul orei 10.25, minorul în vârstă de 16 ani a intrat în magazinul din Aiud. Acolo, potrivit judecătorilor ”a sustras un pachet de mini biscuiți, în valoare de 3 lei, fiind surprins în flagrant de organele de poliție care au procedat la ridicarea produsului sustras și restituirea acestuia către administratorul magazinului.

În cauză s-a procedat la cercetarea locului faptei, iar persoana vătămată a comunicat organelor de urmărire penală că prejudiciul în cuantum de 3 lei a fost recuperat, astfel că nu se constituie parte civilă în cauză”, se arată în motivarea instanței.

În data de 8 noiembrie, Judecătoria Aiud a admis cererea procurorilor. Drept urmare dosarul pentru furt a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax