Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Flaviu Cozuc a trecut de proba scrisă a examenului pentru ocuparea funcției de director executiv AJPIS Alba. Miercuri urmează interviul

Publicat

Fostul prefect al județului Alba, Flaviu Cozuc, a promovat proba scrisă a examenului pentru ocuparea funcției de director executiv al Agenției Județene pentru plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Alba, organizat luni, 1 aprilie 2013. Următoarea probă și ultima din cadrul examenului este interviul, ce va avea loc miercuri, 3 aprilie 2013, la București.

Flaviu Mircea Cozuc a promovat proba scrisă cu un total de 91 de puncte din 100.

La examen a participat și Dorel Potra, care nu a reușit să treacă de proba scrisă a examenului, adunând doar 56,2 puncte, insuficient pentru a promova.

Miercuri are loc cea de-a doua și ultima probă a examenului de ocupare a funcției de director al AJPIS, interviul, pentru care a rămas în cursă doar Flaviu Cozuc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax