Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Piersic a fost internat la București, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD. Ce probleme de sănătate are marele actor

Publicat

Florin Piersic a fost internat la București cu o aeronavă SMURD, unde a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 (marți noapte – n.red.) la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Bals”.

Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp.

Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea informațiilor legate de pacient”, au declarat reprezentanții Spitalului Matei Balș, citați de Cluj24.

Florin Piersic a fost dus la București cu un avion SMURD care se întorcea de la exercițiul NATO „Vigorous Warrior 2024”, desfășurat în Ungaria, a anunțat IGSU, care a indicat și problema de sănătate a lui Florin Piersic: afecțiuni cardiace.

Vezi și VIDEO: Florin Piersic și-a sărbătorit ziua de naștere, pe scenă. Momente impresionante: 1.000 de oameni au aplaudat în picioare

Starea de sănătate a acestuia ar fi stabilă, dar presa centrală anunță că familia ia în calcul ca Florin Piersic să fie dus la o clinică din străinătate.

Actorul a suferit duminică o duminică o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

Florin Piersic a fost internat la București : Ce probleme medicale are Florin Piersic

Marelui actor i s-a făcut rău la începutul acestei săptămâni, pe scenă, la finalul unui spectacol.

A fost dus de urgență la un spital din Cluj -Napoca, iar acolo a fost diagnosticat cu o infecție la unul dintre genunchi.

Medicii au decis să îl transfere la Institutul Inimii, pe secția de Terapie Intensivă, având în vedere faptul că infecția de la genunchi s-a extins și a ajuns până la nivelul stimulatorului cardiac pe care Florin Piersic îl are de câțiva ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax