Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman: ”Bonificația de 3% pentru firmele cu datorii este o propunere 100% a PNL”, după discuțiile cu mediul privat din Alba

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, a transmis luni că ”bonificația de 3% pentru firmele care își plătesc la timp datoriile este o propunere legislativă 100% a PNL”. 

El a făcut precizări pagina sa de Facebook în contextul în care Guvernul a anunțat că luni va fi pus în transparenţă publică actul normativ în baza căruia vor fi anulate dobânzile şi penalităţile românilor care au datorii la stat.

Acesta spune că, alături de colegi din PNL a depus un proiect legislativ care aduce și o bonificație pentru firmele bune platnice, pentru a nu exista o discriminare față de cei care nu au plătit la stat.

Roman a afirmat că proiectul său de lege a luat naștere ca urmare a discuțiilor cu mediul privat din Alba, care reclamă lipsa de interes a statului pentru firmele care își plătesc datoriile la timp.

Postarea lui Florin Roman: Nu există nici un inițiator de la PSD:

”Bonificația de 3% pentru firmele care își plătesc la timp datoriile este o propunere legislativă 100% a PNL, depusă în Parlament de mine în calitate de inițiator, alături de președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, liderul de grup Andronache Gabriel, de fostul ministru al Finanțelor, Alexandru Nazare și de președintele Comisiei buget-finante, Hutuca Bogdan, alături de colegi din grupul PNL. Depusă în septembrie 2023.

Nu există nici un inițiator de la PSD!

Propunerea legislativă am depus-o urmare a discuțiilor cu mediul privat din Alba, care reclama lipsa de interes a statului pentru firmele care își plătesc datoriile la timp.

Și de această dată, PSD ar fi dorit să dea un OUG doar pentru amnistiere, nu și pentru buni platnici.

Este motivul pentru care noi, liberalii, i-am cerut ministrului de Finanțe, ca amnistia fiscală, să fie însoțită de bonificația pentru buni platnici, proiectul PNL.

Este pentru prima dată, când se intervine cu o astfel de măsură de respect pentru contribuabilii corecți. Aici are dreptate dl Ciolacu.

Unde nu spune adevărul este ca uite să amintească ca am depus acest proiect în parlament, noi liberalii, încă în urmă cu 1 an.

Ne bucurăm totodată ca proiecte liberale precum neimpozitarea pensiilor sub 3000 de lei sau acordarea bonificației pentru buni platnici, devin surse de inspirație pentru dl Ciolacu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate