Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL de Alba: PSD șterge cu buretele Centenarul Unirii și Basarbia

Publicat

Florin Roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a declarat că în ziua în care cu toții sărbătoream 100 de ani de la adoptarea de către Sfatul Țării din Basarabia a Declarației de Unire cu țara, ministrul PSD al Culturii dădea o grea lovitură românilor care strigau ”Jos hotarul de pe Prut!”.

„În cadrul Comisiei Parlamentare a Centenarului Marii Uniri, consilierul ministrului a recunoscut cu o ușurintă uluitoare că retragerea celor 2048 de proiecte selectate înseamnă și anularea a 67 de proiecte dedicate aniversării zilei de 27 Martie. Adică au fost pur și simplu șterse cu buretele.

Modelul aplicat de ministrul Culturii, dl Vladimir Ivașcu, este un copy-paste veritabil cu ceea ce face binomul Plahotniuc-Dodon. Partea pro-rusă a <demisionat> mai mulți aleși locali în preziua zilei de 27 Martie, deși acordurile de înfrățire erau de mult stabilite. Adică, aleșii basarabeni au fost obligați sa <abdice>.

Tot în cadrul acestei comisii, reprezentantul ministerului a recunoscut că proiectul ordonanței de urgență privind finanțarea autorităților locale și centrale era redactat încă din ianuarie și aprobat ca <mare realizare> în urmă cu o săptămână, de Comitetul interministerial.

Ați ratat ziua de 27 Martie, urmează să ștergeți și ziua de 1 Decembrie! Centenarul nu mai poate aștepta 100 de ani să vă treziți dumneavoastră, domnilor de la PSD! Rușine să vă fie!”, a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax