Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL de Alba: PSDragnea a suspendat plățile pe Programul Național de Dezvoltare Locală

Publicat

roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a transmis că „PSDragnea a suspendat plata facturilor depuse după data de 23 noiembrie 2018, pe Programul Național de Dezvoltare Locală, deși prin adresa scrisă trimisă primăriilor și consiliilor județene, se solicită ca facturile să fie depuse până în 29 noiembrie 2018”.

„Urmare a acestei decizii, lucrări în valoare de circa 500 de milioane de lei nu pot fi decontate către constructori. Asta înseamnă că lucrările de alimentare cu apa, canalizare, drumuri județene se suspendă la nivel național.

Multe firme de construcții vor intra în incapacitate de plata a salariilor, din cauza nedecontării facturilor și a creșterii costului cu forța de munca și materia primă. Este o nouă minciună a PSDragnea, care dădea asigurări că vor fi plătite toate facturile până la sfârșitul anului. Deși nu este în stare să închidă toate facturile, PSDragnea anunța triumfalist un nou Fond de investiții locale, în valoare de 10 miliarde de euro, încercând din nou să amăgească primarii și președinții de CJ. Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?”, a transmis, într-un comunicat, deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax