Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputatul care a spart toate recordurile din Parlamentul României

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Aflat la primul mandat de deputat, Florin Roman a reușit să devină nu doar vocea Albei în Parlamentul României, ci și deputatul cu cel mai bun randament. Este primul parlamentar liberal, care încă din primul mandat, devine lider al grupului deputaților PNL.

Roman a dat peste cap toate statisticile, reușind cu cele peste 500 de intervenții în plen să vorbească de la tribuna mai mult decât toți parlamentarii de Alba, la un loc.

Tot în primul mandat a adunat 51 de legi promulgate, majoritatea inițiate de el, și nu mai puțin de 524 de amendamente adoptate, devenind cel mai eficient legiuitor din Parlamentul României.

Activitatea deputatului liberal de Alba este completată cu peste 500 de întrebări și interpelări adresate primului ministru sau miniștrilor, majoritatea fiind legate de județul Alba. Spre deosebire de ceilalți parlamentari, unii care candidează din nou, și care au o activitate bazată pe … muțenie, Roman a fost deputatul din Alba care a devenit și s-a comportat ca un lider național al PNL, vocal și critic la adresa PSD.

A bătut și recordul celei mai scurte greve din Parlament, ironizată de adversarii săi, dar care a însemnat banii necesari pentru ridicarea Monumentului Unirii, dar și 25 de milioane pentru amenajarea parcului Unirii, în anul Centenar.

Un alt contor dat peste cap de Florin Roman, a fost cel legat de cele peste 4.300 de voturi finale, el fiind deputatul cu cea mai bună prezență, la muncă, în Parlament.

Simpatizat de mulți, contestat de adversari, Florin Roman rămâne un punct de referință pentru ceea ce ar trebui Alba să aibă ca parlamentar. Sunt doar câteva argumente care au făcut diferența și în sondajul Alba24, în care deputatul PNL Florin Roman a fost desemnat cel mai bun parlamentar al județului Alba din 1990 și până în prezent.

Citește și Rezultatele sondajului “Cel mai bun parlamentar care a reprezentat Alba în ultimii 30 de ani”. Cum au votat cititorii

Se anunță o misiune grea pentru viitorii parlamentari ai județului: Roman a ridicat prea mult ștacheta?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ovidiu D.

    joi, 19.11.2020 at 21:16

    Se pare ca Roman asta, le-a cam ridicat stacheta viitorilor colegi liberali, din parlament.
    Ne dorim, ca si ceilalti parlamentari de Alba, in mod special cei liberali, sa ii urmeze exemplul….

  2. bobi

    vineri, 20.11.2020 at 10:05

    cu siguranta o sa-l depaseasca Alinut Ignat. HA!HA!HA!

  3. pilu

    vineri, 20.11.2020 at 16:25

    N-are cum sa-l depaseasca omul fara CV in legislatura asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax